DAP PROJELERİ KABUL EDİLDİ

Tarih : 2018-04-19 / Kategori : Genel Haber

DAP PROJELERİ KABUL EDİLDİ

          DAP PROJESİ BAŞVURULARINDA 10’DA 10                                                                                                                                      Kısa adı DAP olan Doğu Anadolu Projesi kapsamında ahır ve ağıl yapmak için İlimizden proje hazırlayarak müracaat eden 10 hayvancılık işletmemizin projelerinin tamamı Bakanlığımızca kabul görülerek destekleme kapsamına alındı.

 

        Gıda Tarım ve Hayvancılık Iğdır İl Müdürlüğü  ve ilgili teknik personellerimizin doğru bilgilendirmesi ve yönlendirmeleri ile müracaatta bulunan hayvan yetiştiricilerimizin bu destekten eksiksiz olarak faydalanabilmesi yetiştiricilerimiz kadar emek veren yönetici ve personellerimizi de memnun etmiştir.
          Konu İle ilgili olarak açıklamada bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Iğdır İl Müdürü  Özkan YOLCU; “İlimiz genelinde 2 adet ağıl inşaatı, 8 adet de büyükbaş hayvanlar için ahır yapımı olmak üzere 10 adet yeni inşaat yapımı onaylanmış olması bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Müracaatların fazla olması temennimizdi ancak yapılan 10 müracaatın tamamının desteklemeden faydalanacak olması yetiştiricilerimiz kadar bizlerinde yüzünü güldürmüştür. Yetiştiricilerimizden ve yatırımcı çiftçilerimizden isteğimiz DAP, Genç Çiftçi gibi desteklemeleri iyi takip etmeleri, güzel projelerle gelerek Devletimizin vermekte olduğu desteklemelerden hak ederek ve fazlasıyla yararlanmalarıdır. Bu hususlarda da İdareci olarak bizler ve teknik ekiplerimiz Bizlere verilen yetkiler dahilinde her türlü desteğe ve yardıma hazırız” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.