BİZ ANADOLUYUZ PROJESİ KAPSAMINDA 90 ÖĞRENCİ ESKİŞEHİR'E UĞURLANDI

Tarih : 2018-04-19 / Kategori : Genel Haber

BİZ ANADOLUYUZ PROJESİ KAPSAMINDA 90 ÖĞRENCİ ESKİŞEHİR'E UĞURLANDI

       Cumhurbaşkan Recep Tayip  Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde  İçişleri Bakanlığının 180 günlük eylem planında yer alan "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında Iğdır’da  öğrenim gören çeşitli okullardan  90 öğrenci Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanından Eskişehir'e uğurlandı.

 

              Iğdır Haydar Aliye Fen Lisesi önünde toplanan 90 öğrenci  İl Milli eğitim Müdürü M.Murat Aydoğdu ve aileleri yolcu etti.
              Iğdır Valiliğince koordine edilen proje kapsamında başarılı öğrenciler  Eskişehir ilini gezecekler.  Kafilenin iş, işlem, koordinasyon ve organizasyon konularının yürütülmesi Iğdır  Vali Enver Ünlü başkanlığında oluşturulan kurul aracılığıyla sağlandı.
        İl Milli Eğitim Müdürü M.Murat Aydoğdu,”Bu  Gezi ile çocuklarımızın hem Anadolu'nun diğer kentlerindeki gençlerle buluşmaları sağlanacak hem de kültürümüzün temel taşlarının yer aldığı önemli kentlerimizi gezme fırsatı bulacak. Devletimiz, bütün kurum ve kuruluşların destekleriyle çocuklarımızı gönderiyor. Hepsi adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.
             M.Murat Aydoğdu” İçişleri Bakanlığının 180 günlük eylem planında yer alan "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında sayın valimiz Enver Ünlü’nün talimatları doğrultusunda  Iğdır’da  öğrenim gören çeşitli okullardan başarılı   80 öğrenci seçerek Eskişehir’e gönderiyoruz. Gezip Anadolu şehir olan Eskişehir’i tanıyacaklar .Gezi ile çocuklarımızın hem Anadolu'nun diğer kentlerindeki gençlerle buluşmaları sağlanacak .Gezi kapsamında kendi akranlarıyla bir araya gelip yeni arkadaşlıklar edinecekler. Çocuklarımız adına Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve projenin uygulayıcısı olan İçişleri Bakanlığımıza çok teşekkür ediyoruz..”şeklinde konuştu.
         Öğrencilerde  Eskişehir’e gittikleri  için çok mutlu oldukların  belirttiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.