MİLLİ GURURUMUZ İTALYADA

Tarih : 2018-04-23 / Kategori : Spor

MİLLİ GURURUMUZ İTALYADA

         Türkiye Boks federasyonunun 2018 faaliyet programında yer alan 21-27 Ocak 2018 tarihlerin de  Nevşehir ilinde düzenlenen Büyük bayanlar Türkiye Boks şampiyonasına ilimizi temsilen katılan Gençlik Spor Kulübü sporcusu Gülcan ARGA Türkiye 2. Si olarak 1. Ayağı Kastamonu ilinde 2. Ve 3. Ayağı Çankırı ilinde düzenlenen Milli takım kampına katılmaya hak kazandı. 

 

         Kampta büyük başarılara imza atan sporcumuz bütün seçmeleri kazanarak Milli takım kadrosunda yerini aldı.
         Milli sporcumuzun Antrenörü Burhan ÖZEN yaptığı açıklamada; Gülcan istikrarlı ve azimli bir sporcudur. Antrenmanları başarıya ulaşma hedefiyle tamamladığı için 3 yıldır üst üste Türkiye ve Avrupa derecesiyle bizi gururlandırmış ve bu azmini ispat etmiştir. Bu Türkiye Şampiyonası ve akabinde yapılan Milli takım kampına büyük fedakarlıklarla hazırlandık, istediğimiz ve hak ettiğimiz başarıyı yakaladık. 
17 – 26 Nisan 2018 tarihlerinde İtalya da başlayan Avrupa Boks şampiyonasına katılan sporcum Gülcan ARGA başta ülkemizi ilimizi ve kulübümüzü Milli takımda başarıyla temsil edecektir inancındayım. Avrupa şampiyonasında başarı kaydederse önümüzdeki dünya şampiyonasında da Milli takımımızı temsil edecektir. Sporcuma şimdi İtalya da devam eden Avrupa şampiyonasında başarılar diliyorum, bu başarılarımız da bize desteklerini esirgemeyen İl müdürümüz sayın Kasım AYDOĞDU beye ve spor şube müdürümüz sayın Kenan TUGA beye teşekkür ederim” şeklinde konuştu. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası