VALİ ÜNLÜ OLAY YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Tarih : 2018-04-24 / Kategori : Genel Haber

VALİ ÜNLÜ OLAY YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

         Vali  Enver Ünlü; Iğdır Merkez sanayi sitesi bölgesinde, oksijen tüplerinin ve mutfak tüplerinin bir arada bulunduğu depoda meydana patlamadan sonra olay yerine geçerek incelemelerde bulundu.

 

            Vali Ünlü, olay yerinden ayrıldıktan sonra Iğdır Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan vatandaşlarımızı ziyaret etti.
            Ziyaretinde hekimlerden yaralıların durumu hakkında bilgiler alan Valimiz, vatandaşlarımıza tek tek geçmiş olsun dileklerini iletti.
           Yaşanılan talihsiz olaydan dolayı büyük bir üzüntü yaşadığını belirten Vali Ünlü; ‘‘Bu elzem olay neticesinde maalesef 1 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2’si ağır olmak üzere 18 vatandaşımız da yaralandı. Ağır yaralı vatandaşlarımız Kars ve Erzurum illerine sevk edildi. Diğer yaralılarımızın durumu iyi. Patlamadan sonra olay yerine derhal sağlık, itfaiye ve emniyet birimleri ekipleri sevk edilerek durum kontrol altına alındı. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyor, yaralılarımızın ise en kısa zamanda eski sağlıklarına geri kavuşmalarını ümit ediyorum. Hepimize büyük geçmiş olsun. Yaşanılan bu faciadan önemli dersler çıkarmamız ve sanayi sitesi bölgesini yeniden düzenlememiz gerekiyor.’’ dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.