IĞDIR EHL-İ BEYT ALİMLERİ DERNEĞİ HZ. MEHDİ’NİN DOĞUM GÜNÜ MÜNASEBETİYLE PROGRAM DÜZENLEYECEK

Tarih : 2018-04-25 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR EHL-İ BEYT ALİMLERİ DERNEĞİ HZ. MEHDİ’NİN DOĞUM GÜNÜ MÜNASEBETİYLE PROGRAM DÜZENLEYECEK

Iğdır Ehl-i Beyt Alimleri Derneği tarafından 12. İmam Hz. Mehdi’nin doğum günü münasebetiyle bir salon programı düzenleyeceği açıklandı.

         Dernek başkanı H.Ş.Veli Beder tarafından yapılan açıklamaya göre 28 Nisan Cumartesi günü Alyans Düğün salonunda düzenlenecek program, saat 13.00’de başlayacak. Yurt içinden ve yurt dışından misafirlerin de katılacağı programda Hz. Mehdi’nin kimliği ve Mehdilik inancı hakkında konuşmalar yapılacak, şiirler okunacak ve Ehl-i Beyt meddahları tarafından Hz. Mehdi ile ilgili methiyeler söylenecek.
          Çeşitli ikramların da yapılacağı programda, ayrıca, yine Iğdır Ehl-i Beyt Alimleri tarafından ve yine Hz. Mehdi adına düzenlenen Halı saha Futbol Turnuvası’na katılan ve dereceye giren takımlara ödüllerinin verileceği de vurgulandı.
          Iğdır Ehl-i Beyt Alimleri dernek Başkanı H.Ş.Veli Beder, ayrıca yine İmam Mehdi’nin doğum günü- münasebetiyle 28-29 Nisan Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere iki gün devam edecek ve Iğdır Belediye Meydanında kurulacak halka açık bir çadır etkinliği yapılacağını, bu etkinlikte ikramların yanında İmam Mehdi ile ilgili kitap, broşür, CD, afiş gibi materyallerin sergileneceğini ve halkın oturup sohbet edebileceği bir ortamın hazırlanacağını belirterek programa bütün Iğdır halkının davetli olduğunun altını çizdi.

Facebook Beğenenler

  1. Furkan 2018-05-04 10:43:35

    Kötü

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.