“İMAM MEHDİ (A.F.) HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Tarih : 2018-05-01 / Kategori : Spor

“İMAM MEHDİ (A.F.) HALI SAHA  FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

           Iğdır Ehl-i Beyt Alimleri derneği tarafından düzenlenen “İmam Mehdi (A.F.) halı saha fıtbol turnuvası , Karakoyun Sekaleyn Derneği ile Hakveyisspor arasında yapılan final müsabakası ile sona erdi. Karakoyun Sekaleyn Derneği’nin 5-1 galibiyeti ile biten maç sonunda Karakoyun Sekaleyn Derneği turnuvayı şampiyon olarak bitirmiş oldu.

24 takımın katıldığı ve eleme usulü ile oynanan maçlara katılım ve yapılan müsabakalarda oyuncuların gösterdiği hoşgörü ve centilmenlik, izleyicilerin takdirini kazandı. İzleyiciler ve futbolcular, her maç sonunda karşılaşan takım oyuncuları ile turnuvayı düzenleyen Ehl-i Beyt Alimleri derneği temsilcilerinin beraberce tatlı yiyerek dostça ve güler yüzle ayrılmalarının, turnuvanın adına yakışır bir şekilde devam edip sonlandığının en bariz delili olduğunun altını çizdiler.
Final maçı sonrası, her iki takım oyuncularını beraberce ve kol kola verdikleri resim de, turnuvanın amacına ulaştığını, gençler arasında sevgi ve muhabbet ekseninde kaynaşmanın güzelliğini yansıtıyordu. Final maçı sonrası bir konuşma yapan Ehl-i Beyt Alimleri Dernek Başkanı H.Ş.Veli Beder, gençlere ve turnuvaya gerek futbol takımı, yönetici ve gerekse de izleyici olarak katılan her kese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirterek, İmam Mehdi ismi etrafında yaşanan bu kenetlenme, muhabbet ve hoş görünün özlenen bir tablo olduğunu, bu tablo ile de bu turnuvanın istenilen amaca ulaştığının belgelendiğini belirtti. Yine Final maçını seyredenler arasında bulunan ve maç sonu yapılan mini törende kısa bir konuşma yapan EHLA-DER Genel Başkanı H.Ş. Kadir Akaras da, böyle bir turnuvanın gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İmam Mehdi ismi etrafında gençlerimizin büyük bir hoş görü ve şevkle katılarak düzenledikleri bu turnuvanın güzelliğini ve böyle bir organizasyonun gerçekleşmesinin önemini vurgulayarak, katılan bütün takımları, özellikle de orada bulunan finalist iki takımı tebrik etti…
Turnuvaya katılan ve başarılı olan takımlara ödülleri 28.04.2018 Cumartesi günü Iğdır Ehl-i Beyt Alimleri Derneği tarafından düzenlenen salon programında verildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.