112 Çalışanları Doğaya 500 Fidan Dikti

Tarih : 2018-05-01 / Kategori : Sağlık

112 Çalışanları Doğaya 500 Fidan Dikti

Iğdır İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı 112 Başhekimliği tarafından 112 çalışanları Iğdır kent ormanı ağaçlandırma sahasına  fidan dikti.

 

             Iğdır Kent ormanında  başlayan etkinliğe, 112 Başhekimi ve il saglik müdür yardımcısı  Dr. Taner Başaran, Iğdır Orman Müdürü Taner Tazegün, Doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı.
           Burada bir konuşma yapan İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Taner Başaran, Iğdır’ımız ormanı en az olan illerimizden biri nerdeyse hiç yok. Bizlerde 112 Çalışanları olarak Kent ormanında 112 hatıra ormanı oluşturmak için fidan dikmek için çalışma başlattık. Iğdır Orman Müdürlüğü ile ortaklaşa başlatmış olduğumuz fidan dikme etkinliğimizi gerçekleştirdik.”dedi.
            Başaran, Orman gelecek nesillere bırakacağımız en değerli milli servettir. Bu vesile ile Ağaç ve Orman sevgisini, bilincini tüm Iğdır’lılara aşılayan ağaç dikme etkinliği  imkanını bize sağlayan Orman İşletme müdürü Taner Tazegün’e ve personellerine emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.  İl Sağlık Müdürlüğü ve 112 Acil servis çalışanları olarak bizlerde 500’e yakın  fidan dikerek bu güzel etkinliğe katkıda bulunduk.  Tüm sağlık çalışanları olarak bir slogan yarattık. Ağacı ve Ormanı Yaşatki İnsan Yaşasın, tabiat yaşasın, devlet yaşasın, 112 Acil servis hatıra ormanımız hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 
Iğdır Orman Müdürü Taner Tazegün, Iğdır’ımız ormanı olmayan illerimizden biri bunun için sürekli ağaçlandırma sahamızda fidan dikimi gerçekleştiriyoruz.  Bu günde 112 çalışanları  fidan dikmek için müracatta bulundular ve temin ettiğimiz 500 adet çam fidanı ve değişik türlerde fidanları toprakla buluşturduk.”dedi. 
Tazegün, Fidan dikimi gerçekleştiren 112 çalışanlarına teşekkür ederek  Iğdır 112 Acil çalışanlarına bölgeye has  dikilen fidan çeşitleri ve bölge hakkında bilgiler sundu.
       Katılımcılar fidan dikiminin ardından  ormanlık alanda  1  kilometrelik parkurda sabah yürüyüşü gerçekleştirdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.