Ak Parti Aday Adayı İsmail Demirel

Tarih : 2018-05-09 / Kategori : Siyaset

Ak Parti Aday Adayı İsmail Demirel

                Ak Parti’den aday adayı olan iş insanı İsmail Demirel’in  temayül yoklamasından sonra ismi sıkça konuşulmaya başlandı. 

                Iğdır’da hem aile yapısı ve hem de iş dünyasında ki yeri itibariyle ilgi gören İsmail Demirel, Ak Parti’den aday adayı olması ve yapılan temayül yoklamasında sonuç bilinmemesine rağmen ismi sıkça telaffuz edilmeye başlaması dikkatlerden kaçmadı. 
             

                Ak Parti milletvekili aday adayı olan iş İnsanı İsmail Demirel’i kısaca tanıtacak olursak, Iğdır’ın Tacirli köyü nüfusuna kayıtlı ve Burukan aşiretine mensup, toplumda ağırbaşlı, oturaklı, dik duruşlu oluşu ile hep takdir edilen bir profile sahip,  hem Türkler içerisinde ve hem de Kürtler içerisinde saygı, sevgi karşılığı olan Demirel’in tüm kardeşleri ayrı ayrı kollarda ticaretle iştigal etmekte, o anlamda kimseyle sorun yaşamayan bir aile yapısı ile tanınmaktadırlar. 

               Geçmişi CHP kökenli olan Demirel ailesi, Ak Parti’nin kuruluşunu müteakip Ak Partiye geçmiş, siyasi hayatlarını Ak Parti’de devem ettirmişlerdir. 

                Ak Parti Milletvekili aday adayı İsmail Demirel’e çıktığı yolda başarılar dileriz. 

 

Facebook Beğenenler

  1. Kurban Ali Ercul 2018-05-09 18:56:35

    Sayın İsmail Demirel beyefendiye hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum Iğdır ın değerli şahsiyetlerinden birisi olan İsmail Demirel beye çıktığı yolda başarılar diliyorum.Kurban Ali Ercul/Bursa

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.