Şampiyon Spor İl Müdürü Olursa, Iğdır Şampiyon Olur

Tarih : 2018-05-16 / Kategori : Genel Haber

Şampiyon Spor İl Müdürü Olursa, Iğdır Şampiyon Olur

       Iğdır’ın yetiştirdiği önemli sporculardan birisi olan Savaş Kaya, İl Spor Müdürlüğü, Tesisler Şube Müdürlüğüne vekâleten atandı.
       Iğdır’ın yetiştirmiş olduğu değerli sporcumuz Savaş Kaya, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde beden eğitimi öğretmeni olarak çalışırken, İl Spor Müdürlüğüne Tesislerden sorumlu şube müdür vekili olarak atandı.

           Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’ın hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu Kaya şöyle dedi: “Ben yıllarımı Iğdır’ın ismini duyurmak için mücadele verdim. Sayısız başarılar elde ettim. 
           Milli boksör olarak ülkemi en layık şekilde temsil ettim. Gittiğim yurt dışı turnuvalarında benim en büyük hayalim Ay Yıldızlı Bayrağımızın dalgalanmasıydı. Bunu başarma gururum benim için her şeye değerdi. Siz benim değerli bir büyüğüm olarak, Bosk il temsilcim olarak turnuva dönüşlerimde konvoy tertip edip beni karşılardınız. Bende şimdi şampiyon sporcular yetiştirmek için buradayım” dedi.
           Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’ta yaptığı açıklamada: “Savaş Kaya ismi Iğdır’da bir marka olmuştur. Sayısız Türkiye şampiyonu, Avrupa şampiyonluğu dereceleri alarak bizleri hep gururlandırmıştır. Savaş Kaya bir şampiyondur. İl Spor Müdürlüğüne Şube Müdür vekile olarak değil, il müdürü olarak atanması gerekmektedir. İl Müdürü olursa Iğdır’lı sporcuları şahlandırır. Siyasiler ve Spor Bakanlığı mutlaka ve mutlaka bunu değerlendirmelidir. Ben uzun yıllar Boks il temsilciliği yaptım. İşlerimin yoğunluğu sebebiyle bırakmak zorunda kaldım. O yıllarda derece alıp Iğdır’a gelen her sporcumuza destek olmak için Valilik, Belediye, Ticaret odası, esnaf herkesten birçok destek topladım. Sağ olsunlar kime gittiysem beni kırmayıp yardım etmişlerdi. Sporcu bu memleketin en gariban üyeleridir.  
         Sahip çıkıldığı zaman ise aşamayacakları engel yoktur. Yeni görevinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ümidim o dur ki şube müdürlüğüne değil, il müdürlüğüne atanmandır.” Dedi.  Milli Sporcu Savaş Kaya’ya başarılar dileriz.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası