MHP Pazar Günü Adayını Karşılıyor

Tarih : 2018-05-25 / Kategori : Siyaset

MHP Pazar Günü Adayını Karşılıyor

            MHP İl Başkanı Ersoy İçer yaptığı açıklamada, Pazar günü adaylarını karşılayacaklarını ve seçim startını vereceklerini açıkladı.
            21 Mart’tan önce milletvekili aday listelerini açıklayan MHP, aday tanıtımını biraz geciktirmeli olarak Cumartesi günü gerçekleştirdi. MHP genel merkezinde aday tanıtımının yapılmasının ardından seçim bölgelerine dönen adaylar, kısa günde, hızlı yol almak için çalışmaya başladılar.

           MHP İl Başkanı Ersoy içer yaptığı açıklamada: “Partimiz genel merkezi adaylarımızın tanıtımını Cumartesi günü yapacak ve adaylarımız Yaşar Karadağ ile Yeniş Çelikten 27 Mayıs Pazar günü saat 14.30’da Iğdır Havalimanından karşılanacak ve şehre getirilecektir.  Karşılamaya katılacak olan hemşerilerimiz Yaycı Köye Pancar kantarında toplanıp süsleme yaptıktan sonra havalimanına gideceklerdir.  Tüm halkımız davetlidir. Bizlerde küskünlük, dargınlık olmaz. Gönlü bir, yüreği bir halkımızın başımızın üstünde her zaman yeri vardır.  Zamanımız çok kısa, 28 günlük bir seçim süremiz var. Bu süreyi iyi değerlendirmeli, sağduyuya inanmalı, bölünüp parçalanmamalı, sevgi ve hoşgörüyü ön planda tutmalı ve kazanmalıyız. Pazar günü adaylarımızı karşıladıktan sonra aynı gün Anatolia düğün salonunda Iğdır Ülkü Ocakları teşkilatımızın düzenlediği iftara katılacağız ” dedi.
         Iğdır Ülkü Ocakları Başkanı Caner Ağrıdağ’da yaptığı açıklamada: “Ömrünü gençlerin eğitimine adamış olan Milletvekili adayımız eğitimci hocamız Yaşar Karadağ ve hazırladığı projelerle Iğdır’ın ufkunu açan Yeniş Çelikten’e bu kutlu yürüyüşlerinde başarılar diliyorum.  Ülkü ocakları gençliği olarak partimizin ve adaylarımızın yanında dimdik duracak ve gece gündüz çalışacağız”  dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.