SEMA ÜNLÜ OKUMA YAZMA KURSLARINI ZİYARET ETTİ

Tarih : 2018-05-26 / Kategori : Genel Haber

SEMA ÜNLÜ OKUMA YAZMA KURSLARINI ZİYARET ETTİ

         Vali Enver Ünlü'nün eşi Sema Ünlü hanımefendi; Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Sn. Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde başlatılan ve ilimizde de yoğun ilgi gören “Yetişkinler İçin Okuma Yazma Seferberliği” kapsamında Yukarı Çarıkçı İlköğretim Okulu ve Ali Kamerli Ortaokulunda yürütülen okuma-yazma kurslarını ziyaret etti.

 

          Sıcak ve samimi bir havada geçen ziyaretlerde kursiyerlerle sohbet eden Sema Ünlü; onların taleplerini dinleyip, çeşitli hediyeler dağıttı.
          Sema Ünlü; ''Ülkemizde herhangi bir sebepten dolayı eğitim öğretim hayatına başlayamayan veya temel eğitimini bitiremeyen vatandaşlarımızın okuryazar hale gelebilmeleri ve eksik kalan eğitimlerini tamamlayabilmeleri için Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Sn. Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde yurt genelinde başlatılan kursların ardından vatandaşlarımızın sosyal hayatın içerisinde işlemlerini kimseden yardım almadan ve kolayca yapabileceklerine inanıyorum. Tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.'' dedi.
          Sema Ünlü, ayrıca kursa anneleriyle gelen çocuklarla da ilgilenerek çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye etti.
           Ziyaretler, çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası