VALİ ÜNLÜ ASKERLERLE İFTAR YAPTI

Tarih : 2018-05-26 / Kategori : Genel Haber

VALİ  ÜNLÜ ASKERLERLE İFTAR YAPTI

Vali Enver Ünlü; Suveren Jandarma Komando Tabur Komutanlığında vatani görevlerini ifa etmekte olan Kahraman Mehmetçiklerimizle birlikte iftar yaptı.

 

          İftar yemeğinde er, erbaş ve rütbeli personelle yakından ilgilenen Vali Ünlü, böyle güzel bir ayda kahraman Mehmetçik ile birlikte iftar açmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek;”Jandarma Özel Harekat ve Polis Özel Harekat birimlerimiz; yürüttüğü amansız operasyonlarla, arazide yaptıkları arama-tarama faaliyetleriyle ve mesai mefhumu gözetmeksizin yapmış oldukları takdire şayan ve üstün görev anlayışlıyla teröre göz açtırmıyor. Sizlerle gurur duyuyoruz, sizlerin arazideki varlığı bizim güven içerisinde çalışmamızı, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlıyor. Tabi bu noktada fedakarca yaptığınız çalışmalar için çoğu zaman ailelerinizden, çocuklarınızdan uzak kalıyorsunuz. Ben biliyorumki görev şuurunuz size sabretmeyi öğretiyor. Sizin dosta güven, düşmana korku vermeniz, arazideki varlığınız çok önemli. Zaten terör örgütleri bunu bildiğinden dolayı arazide hareket bile edemiyor. Bölgemizdeki teröristler; sizlerin üstün görev şuuru, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve Emniyet Teşkilatının başarılı çalışmalarıyla tek tek temizleniyor, terörle mücadelede büyük bir mesafe aldık, tabiki bunda personelimize sağladığımız araç ve ekipmanlarında faydası var, gerek İHA’lar gerek SİHA’lar bize yardımcı önemli unsurlar. Birde sınır ili olmamızdan dolayı kaçak girişlerle sızmak isteyen teröristlere karşı güvenlik duvarı inşaası ve sınır hattı aydınlatma projeleriyle önemli katkılar sağlayacağız. Ben bugün sizlerle iftar yapmaktan çok keyif aldım, sizlerle birlikte iftar yapmak bana çok büyük bir güç verdi, iki gün önce şehit ailelerimizle birlikteydik, sizlere sürekli dua ediyorlar, manevi zırh bizim için çok önemli, sokaktaki çocuktan yaşlı teyzelerimize kadar herkes size dua ediyor, geçtiğimiz günlerde bilim sanat şenliğine katıldım, buradaki yavrularımızın çok güzel projeler geliştirdiğini gördüm, bunları nasıl yaptınız diye sordum. 
Küçük bir kızımız bana cevap verdi, ortalama 7-8 yaşındaydı, Vali amca dedi, biz Türk milletiyiz, istedikten sonra ne yapmayız ki dedi, yani işte büyük önder Atatürk’ün güvendiği geleceğimizin teminatı gençler bu gençler, bu gençler 15 Temmuz’da ülkesini ve milletini savundu. Ülkemiz, içindeki hainleride temizleyerek ayak bağlarından kurtuldu. Artık tabiri caizse bize karada ölüm yok. Bölgemizde söz sahibi, kendisine danışılmadan iş yapılmayacak bir ülke olacağız. Ben şimdiden gelecek Ramazan Bayramınıza da tebrik ediyorum. Bizden büyüklerinize selam götürün, hepinize hayırlı görevler, hayırlı Ramazanlar diliyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.
      Vali Ünlü, askerlerimizle yapmış olduğu iftardan sonra Jandarma Tabur Komutanlığı şeref defterini imzaladı.
      Vali Ünlü, daha sonra Tabur Komutanı J. Bnb. Sedat Öz’ün makamına geçerek Öz’den personel durumu ve genel asayiş tedbirleri ile ilgili bilgi aldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası