Milletvekili Adayları Tutulmaz ve Güneş’e Coşkulu Karşılama

Tarih : 2018-05-28 / Kategori : Siyaset

Milletvekili Adayları Tutulmaz ve Güneş’e Coşkulu Karşılama

           Ak Parti Milletvekili Adayları Av. Ahmet Tutulmaz ve Hasan Güneş Kars Digor yol ayrımında yoğun konvoy eşliğinde şehir merkezine girdi.
            Konvoy eşliğinde şehir turu adan Milletvekili Adayları Tutulmaz ve Güneş halkı selamladı. 

           İl Binası önünde ilk konuşmayı Iğdır Milletvekili Adayı Hasan Güneş yapıtı. 
          Güneş, Yıllardır Ak Partide çeşitli görevlerde yer alarak halkımıza hizmet ettim. Bu günde sizlerin desteği ile Iğdır Milletvekili Adayı olarak seçildim. Huzurunuzda hepinize teşekkür ediyorum. Partimizin son 15 yıl içerisinde hükümetimizin Iğdır’a yaptığı yatırımlar dört trilyon üzerinde yatırımlar yapmıştır.  Bunların başında bölünmüş yollarımız yeralmaktadır.  Köy ve beldelerimizde toplamda 212 km sıak asfalt yapıldı, Iğdır hava alanında  55 bin yolcuya hizmet vermiş, 2017 yılında 1780 uçak iniş kalkış yapmış, 250 bin yolcuya hizmet vermiştir. Bunların tamamı bizim hükümetimiz zamanında yapılmış, Efsane Ünlendi barajı ile İçme suyuna kavuşacağız. Çifçimiz ise, Ünlendi barajıyla  50 milyon tl geliri artacaktır. İlimiz eğitim alanında büyük yatırımlar yapmıştır. Bu yatırımlarımızı saymakla bitiremeyiz. İlimiz tüm yatırımlardan faydalanmıştır. İnşallah sizlerin desteği ile Vekil olarak seçilirsek Iğdır hizmet atağı ile kalkınacaktır.”dedi.
            Daha sonra konuşan Iğdır Milletvekili Adayı Av. Ahmet Tutulmaz’ise, Değerli vekillerimiz Iğdır Milletvekili Nurettin Aras ve Eski Milletvekili Ali Güner’e adaylıkları sürecinde destek oldum ve şimdide Değerli vekillerime ve Av. Yusuf Aslan’a  huzurunuzda seslenerek destek olmalarını istiyorum. Saadet partisinden ayrılarak partimize geri dönmesini istiyoruz. ”dedi.
Tutulmaz,15 Temmuzda Kürt Türk  Alevi Çerkez. Sünnii demeden hep beraber sahaya indik ve dedikki biz bu ülkeyi işgal ettirmeyeceğiz. Değerli kardeşlerimin hırslarına yenilmelerini istemiyorum. Sadet partisinin Iğdır’da başarılı olma şansı yoktur. Iğdır da en yüksek oyu alan ve barajı aşan parti Milletvekilini çıkaracaktır. Belki Ali Güner’e yada Yusuf Aslana’a nasip olacaktı ama bu gün bana nasip oldu ve sizlerin teveccühü ile seçildim. Ak Partideki dik duruşluğumuzu gördünüz ve Ahmet Tutulmaz dediniz ve genel merkezimizde beni sizin huzurlarınıza hizmet yapmam için gönderdi. Ve sizlerde bizi seçerek Ankara’ya iki kişi olarak göndereceksiniz. Iğdır iktidara uzak kalmanın sıkıntısını yaşamış bir ildir ama bu gün güçlü il başkanımızla güçlü kollarımızla, ilçe başkanlarımızla, Belde  başkanlarımızla il genel meclis üyelerimizle, belediye meclis üyelerimizle, kıymetli muhtarlarımız ve siz değerli gönül daşlarımızla ilk kez böyle güzel heyecanı güzelliği birlikte yaşıyoruz. 
            Rabbim bunun tamamını erdirsin inşallah  Seçildiğimiz taktirde şu şu partiliymiş demeden ayrım yapmadan birlik içinde ayrım gözetmeksizin çözeceğiz. 
           Gençlerimize hitaben iş olanağı sağlayacak Çağrı Merkezimiz Iğdır’a hayırlara vesile olmasını diliyorum. Başvurular pazartesi Iğdır Üniversitesinde başlayacaktır. Köylerimizin içme suyunu çözecek Iğdır merkez olmak üzere 3 ilçenin içme suyu sorununu çözecek çifçimize umut ışığı olacak ünlendi barajı 3 ay içerisinde faaliyete girecektir. Bir başka konu ise 1100 kişi iş kurdan işe girmiş iş imkanı bulmuştu. İşsiz kalan diğer gençlerimize desdek olmak için dün bakanımızla görüştük ve en geç 15 gün içerisinde bin 500 ve 2 bin gencimize iş kurdan iş imkanı sağlayacağız. Hayvan pazarımızın yanında Buğday ve Arpa pazarını açacağız, Yeni çıkan yasa ile Evleri olupta tapuları olmayanlara tapularını veriyoruz. ve son olarakta Iğdır halkına en güzel müjde ise  Bayramın ikinci günü içerisinde Başbakanımız Binali Yıldırım Iğdır halkıyla buluşacaktır.” şeklinde konuştu. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.