MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SELAHATTİN ŞİMŞEK "2008- 2009 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN"

Tarih : 2008-09-09 / Kategori : Genel Haber

       Iğdır Milli Eğitim Müdürü Selahattin Şimşek, 2008–2009 eğitim ve öğretim yılının açılması nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, yeni eğitim ve öğretim yılının başta öğrenciler, öğretmenler ve idareciler olmak üzere tüm milletimize hayırlı olmasını diledi.
       

Şimşek, yayınladığı mesajda şu görüşlerle yer verdi. "Bugün öğrencisi, öğretmeni, yöneticisi ve velisi ile birlikte, birlik ve beraberlik içinde, yeni bir öğretim yılına daha başlamanın sevinci, heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Her alanda olduğu gibi eğitim-öğretim alanında da ilke ve hedefleri gösteren, gittiği her yerde milletine ve Türk Öğretmenine Başöğretmenlik yapan Atatürk, çağdaş medeniyet seviyesine ulaşmamızın eğitime bağlı olduğunu, kaliteli eğitimin ancak öğretmenlerin gayretli çalışmalarıyla mümkün olabileceğini ifade etmiştir.
         Uygarlığın ışığı olan siz değerli öğretmenlerimizin çocuklarımızı, Atatürk ilkelerine bağlı, milli değerlerine sahip çıkan, gelişen ilim ve teknik ile bu değerleri yoğuran, çağdaş medeniyetin gerektirdiği hayat tarzını benimseyen kişiler olarak yetiştireceğinize yürekten inanıyorum. Atatürk'ün Türk ulusuna hedef olarak gösterdiği çağdaş ülkeler seviyesine ulaşmanın tek yolu toplumun eğitilmesinden geçecektir.  2008–2009 eğitim öğretim yılında sevgili yavrularımız ve aileleri başta olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılar diliyor, zihinlerinin her daim açık olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum."
            Yeni Öğretim yılında öğretim eksikliğimiz olmasına rağmen eksiklikleri en kısa sürede gidermeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.