MİLLETVEKİLİ ADAYLARI GÜNER VE KOŞİK SEVENLERİ TARAFINDAN KARŞILANDI

Tarih : 2018-05-30 / Kategori : Siyaset

MİLLETVEKİLİ ADAYLARI GÜNER VE KOŞİK SEVENLERİ TARAFINDAN KARŞILANDI

        Saadet Partisi Iğdır İl Teşkilatı bugün coşkulu bir kitle ile adaylarını karşıladı. Van üzerinden gelen adaylar Suveren yokuşunda karşılandılar. İl başkanı Av. Yusuf Aslan ile milletvekili adayları Ali Güner ve Şeyh Zahir Koşik kalabalık bir konvoy ile şehir turu atarak idirmavada bulunan seçim bürosu önünde halka hitap ettiler. Konvoyda Tır’cılar ve kamyoncuların araçlarıyla iştirak ettikleri dikkat çekti.

 

         Saadet Partisi Iğdır İl Teşkilatı bugün coşkulu bir kitle ile adaylarını karşıladı. Van üzerinden gelen adaylar Suveren yokuşunda karşılandılar. İl başkanı Av. Yusuf Aslan ile milletvekili adayları Ali Güner ve Şeyh Zahir Koşik kalabalık bir konvoy ile şehir turu atarak idirmavada bulunan seçim bürosu önünde halka hitap ettiler. Konvoyda Tır’cılar ve kamyoncuların araçlarıyla iştirak ettikleri dikkat çekti.
           Platforma İl Başkanı Av. Yusuf Aslan, adaylar Ali Güner, Seyit Zahir Koşik ve kanaat önderi Hacı Selahattin Mert birlikte çıktılar.
İlk sözü alan SP İl Başkanı Av. Yusuf Aslan şunları söyledi: “Bu yağmurlu günde bizleri karşılamaya geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Demokrasinin son kırıntılarıyla gittiğimiz bu seçim maazallah yapacağımız son seçim olabilir. Gün demokrasiye ve cumhuriyete sahip çıkma günüdür. Bu bizim yurttaşlık görevimizdir. Allahın izniyle Saadet partisi olarak ittifak yaptığımız partilerle biz düzelteceğiz. Bunlar artık 25 günlük iktidardırlar. 25 Haziran’da bitecekler. 24 Haziranın mutlak kazananı Saadet partisi olacaktır.”dedi.
           Milletvekili adayı Şeyh Zahir: Adalet için, özgürlük için, barış ve demokrasi için mücadele ediyoruz
           Daha sonra söz alan SP 2. Sıra milletvekili adayı emekli sendikacı kanaat önderi Zahir Koşik: “Bizim birileri koltuk sevdamız yok. Halka hizmet için yola çıktık. Ali Güner bey’in liste ikisi olmayı kabul ettim. Çünkü sayın Güner, her zaman halkının ve haklının yanında bir milletvekilidir. Kendisine hizmetlerinden dolayı minnettarız. Adalet için, özgürlük için, barış ve demokrasi için çocuklarımızın geleceği için bu mücadelede yer aldık. Katılım sağlayan herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.  
          23 dönem Eski Milletvekili Ali Güner: ise şunları söyledi: “Biz siyasiler için birbirinizi kırmayın. Kardeşçe dostça bir seçimi yaşayın. Bu arada kardeş ülke Azerbaycan cumhuriyetinin yüzüncü kuruluş yıldönümünü kutluyorum. 
    İl teşkilatı vekil adaylığımın düşürülmesi için talepte buludu. Bu kadar densiz, çapsız, kişiliksiz bir durumu tahmin etmiyordum. Korkularından genel merkeze gitmeyip kendileri itiraz etmişler. Gitseler genel merkez madem Ali Güner bu kadar güçlü neden önünü kestiniz diyecek onu biliyorlar. Ne kadar uğraştılarsa genel merkez devreye girmedi. YSK bunların itirazını reddetti. Ali Güner’i kimse engelleyemez. YSK’ya buradan teşekkür ediyorum. Siyasi partiler bir araçtır. Amaç değil. Amacımız hizmetten başka bir şey değil.   
Beş ana başlıkta Iğdır adına acil yapılması gerekenleri sırlamıştım;  havaalanı, üniversite, doğal gaz ve yıllarca ismi değişen şimdi Iğdır’ın içme suyu sorunun çözen ünlendi barajı ve Ağrı Dağı’nın turizme kazandırılması sıralamıştım. Milletvekilliği dönemimde bu hizmetleri yaptım. Hamdolsun Allah’ıma bu projelerden sadece bir tanesi kaldı. Diğer projelerden, Iğdır’ın hava kirliğini çözen doğal gaz hayata geçirildi, üniversite kuruldu şimdi yanılmıyorsam 7 bin üzeri öğrenci eğitim görmekte, bine yakın personel çalışmakta. Ünlendi barajı da projesi de temeli atıldı, Iğdır’ın içme suyu sorunu da buna bağlı bitme aşmasında! Havaalanımız, havalimanı oldu. Hedeflerimizden biri Iğdır’ımızın can damarı olan Ağrı Dağı’nın turizme açılması, Bu projeyi yine cenabı Allah nasip ederse biz yine bunun takipçisi olacağız, bunu da hayata geçireceğiz. Bunlar 4 yıldır ne yaptılar. Hangi projeye imza attılar. Hiçbir şey.” dedi. 
           Halfeli, Hoşhaberlileri İş-Kur’a koyacakmış. Sen Halfeli’de Hoşhaber’de işten atılanlara sahip çıksaydın. Seçim gelmiş iş-kura koyacakmış. Ali Güner milletvekili olacak Halfeli’de Hoşhaber’de insanlarımız işten atılacak..! İnsanlarımıza bunlar reva görülürken neredeydi bunlar? İnsanları tehditle topluyorlar. İnsanlar beni arıyor konvoya katılmak mecburiymiş. Gideceğim ama oyum senindir diyorlar. Tehditle korkuyla sonuç alınmayacağını 24 Haziran’da görecekler.
SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Salı Günü Iğdır’a gelecek
Iğdır’ın büyük ekonomik getirisi olan turizme büyük ihtiyacımız var. Ak Parti mazot ticaretine karşı. Mazot ticaretini tekrar başlatacağız. Refah partisi il başkanlığım döneminde Rahmetli Erbakan hocamın talimatıyla başlattık mazot ticaretini. Bunu tekrar yapacağız. Iğdırlıların büyük yatırımlara ihtiyacı var, üç ülkeye sınır olan Iğdırlıların sınır ticaretini ihtiyacı var. Biz Iğdır adına bir şeyler istediğimizde sözde kalmıyordu, bir iş yapılması gerekiyorsa takip ediyorduk. Projenin yapılacak bakanlığın kapısını gide gele aşındırıyorduk. Bu halk için bir şey istediğinde istemesini bileceksin, yüzlerce Tır’ı olan esnafımız şimdi 1 veya 2 aracı kalmış. Eskiden Nahcıvan sınırında yoğun bir hareketlilik varken şimdi 10 ve 20 araç ya var, ya yok. Bu sınır ticareti durduğunda kentteki yaşayan her kesi etkiliyor. Esnafın yüzü gülmüyor. Nereden nere geldi bu kent. Iğdır’ın sınır ticaretini yeniden canlandıracağız, kentte tarımı geliştireceğiz, turizm potansiyelini geliştireceğiz. Bu güzel Iğdır’ımız adına yakışacak şekilde sosyal, ekonomik ve turizm açısından hak ettiği payı almak için çalışacağız ve yapılacak projelerin de takipçileri olacağız.
Bunlar acemi ben ustayım. Bunlar işi öğrenene kadar dört yıl geçer. Ben aday olmayacaktım. Yoğun talep üzerine aday oldum. Salı Günü Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu Iğdır’a gelecek. Hepinizi saat 14.00’da belediye meydanına bekliyorum.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.