Saadet Partisi Milletvekili Adayları Güner ve Koşik’ten Gazetemize Ziyaret

Tarih : 2018-06-02 / Kategori : Siyaset

Saadet Partisi Milletvekili Adayları Güner ve Koşik’ten Gazetemize Ziyaret

           Sadet partisi İl başkanı Av. Yusuf Aslan ile Milletvekili adayları Ali Güner ve Şeyh Zahir Koşik ve partililer gazetemizi ziyaret etti.
           Yaklaşmakta olan 24 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdüren Sadet partisi İl başkanı Av. Yusuf Aslan, Milletvekili adayları Ali Güner ve Şeyh Zahir Koşik, seçim çalışması kapsamında esnaf ziyaretinde gazetemizi de ziyaret ederek çalışmalarımızda başarılar dilediler.

         Sadet partisi İl başkanı Av. Yusuf Aslan “Milletvekili adaylarımız toplumumuzun içinden, Milletvekilliği yapmış ve meslek erbabı kişilerdir. Iğdır’da partimize karşı ilgi yoğun bir şekilde artıyor.” dedi.
         Milletvekili Adayı Ali Güner’ise, “Bu seçim ülkemiz açısından önemi çok büyük. Iğdır’lı vatandaşlarımızın büyük desteği ile bu seçimde meclise giderek Iğdır’ın sorunlarını kökten çözeceğimize inanıyorum.”şeklinde konuştu.
         Cabbar Şıktaş’ise, ziyaretlerinden dolayı adaylara teşekkür ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi. Seçim gündeminin değerlendirildiği ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.