SAADET PARTİSİ TUZLUCA’YA ÇIKARMA YAPTI

Tarih : 2018-06-02 / Kategori : Siyaset

SAADET PARTİSİ  TUZLUCA’YA ÇIKARMA YAPTI

          Saadet Partisi Iğdır milletvekili adayları dün Tuzluca ilçesindeydiler. İl teşkilatı ile birlikte Tuzluca’ya gelen SP adayları ilçede seçim bürosu önünde bekleyen halk tarafından karşılandılar.

 

        Seçim bürosu önündeki platforma SP İl Başkanı Av. Yusuf Aslan, Adaylar Ali Güner ve Zahir Koşik, SP Tuzluca ilçe başkanı Zeki Gümüştekin, Aralık ilçe başkanı Allahverdi Aras ve kanaat önderi Hacı Selahattin Mert birlikte çıktılar. Burada halka hitap eden il başkanı Aslan ile Adaylar Güner ve Koşik hedef ve projelerini halka anlattılar. Konuşmaları sık sık alkışlarla kesilen Saadet Partililer, Tuzluca’yı unutulmuş ilçe olmaktan çıkaracaklarını söylediler. İlçede Cuma namazını kılan Saadet Partililer iftar saatine kadar tüm ilçe esnafını ziyaret ettiler.
        İl Başkanı Aslan: Bunların 22 günü kaldı
         Ak Parti iktidarının 22 günü kaldığını belirten İl Başkanı Av. Aslan: Sonları gelmiştir. Tehditlerle korku imparatorluğu kurmaya çalışanlar 24 Haziran’da sandıkta eriyip gidecekler.  Adayımız Ali Güner’in adaylığına itiraz ettiler. Reddedildi. Telaş ve korkuları kaybedeceklerinin göstergesidir. 22 gün sonra bu hükümet tok artık. Gün demokrasiye ve Cumhuriyete sahip çıkma günüdür. Adaletten fersah fersah uzaklaştık. İsraf, ahlaksızlık ve yolsuzluk diz boyudur. Toplum olarak artık buna dur dememiz lazım. Bu bizim yurttaşlık görevimizdir. Toplumu bu hale getiren iktidardan bunu düzeltmesini beklemek saflık olur. Bir şeyi yıkan düzeltemez. Bunu Allahın izniyle Saadet partisi olarak ittifak yaptığımız partilerle biz düzelteceğiz.
         Ali Güner: Adaylığımı iptal etmek için neler yaptılar neler, Bende o partiden aday oldum bir tek kişiyi tehdit ettim mi?
Iğdır milletvekili Ali Güner, ziyarette soru cevap şeklinde halkın soruların ayanıtladı. 21.23 dönem Iğdır milletvekili ve Sp Milletvekili Adayı  Ali Güner daha sonra yaptığı konuşmada: “Vatandaş beni arıyor "Ali Bey oğlum falan yerde çalışıyor. Sizi izlemeye gelirsem oğlumu işten atarlar. Yemin olsun oyum senindir. Gelemediğim için yanlış anlama ne olur" diyor. Allah bunları ıslah etsin. Siyaset yapmak bu değil. 24 Haziran'da anlayacaklar. Milleti arayıp "Senin için iyi olmaz" diyorlar. Yazıklar olsun. Sonunuz geldi telaşa luzüm yok gidicisiniz artık. Iğdır’ın büyük ekonomik getirisi olan turizme büyük ihtiyacımız var. Ak Parti mazot ticaretine karşı. Mazot ticaretini tekrar başlatacağız. Refah partisi il başkanlığım döneminde Rahmetli Erbakan hocamın talimatıyla başlattık mazot ticaretini. Bunu tekrar yapacağız. Iğdırlıların büyük yatırımlara ihtiyacı var, üç ülkeye sınır olan Iğdırlıların sınır ticaretini ihtiyacı var.
İnsanlarımız işten atılırken, sürülürken bunlar neredeydi?
          Biz Iğdır adına bir şeyler istediğimizde sözde kalmıyordu, bir iş yapılması gerekiyorsa takip ediyorduk. Bunlar ne yaptılar hiç bir şey. İnsanlarımız işten atılırken ne yaptılar? hiçbir şey, memurlarımız sürgün edilirken ne yaptılar? hiçbir şey. Listeler kimin masasında hazırlandı halkımız biliyor.
         Yüzlerce Tır’ı olan esnafımız şimdi 1 veya 2 aracı kalmış. Eskiden Nahcıvan sınırında yoğun bir hareketlilik varken şimdi 10 ve 20 araç ya var, ya yok. Bu sınır ticareti durduğunda kentteki yaşayan her kesi etkiliyor. Esnafın yüzü gülmüyor. Nereden nereye geldi bu kent. Iğdır’ın sınır ticaretini yeniden canlandıracağız, kentte tarımı geliştireceğiz, turizm potansiyelini geliştireceğiz. Bu güzel Iğdır’ımız adına yakışacak şekilde sosyal, ekonomik ve turizm açısından hak ettiği payı almak için çalışacağız ve yapılacak projelerin de takipçileri olacağız.
        Bunlar acemi ben ustayım. Bunlar işi öğrenene kadar dört yıl geçer. Ben aday olmayacaktım. Yoğun talep üzerine aday oldum. Siz beni iki kez milletvekili seçtiniz. Sizin oylarınızı kendi namusum gibi korudum. Size hizmet için elimden geleni yaptım. Sizlerden ricam siyasiler için birbirinizi kırmayın. Adam geliyor “kapıyı ben kapattım diyebiliyor” Sen kimsin? Sen ömründe bir gün kapıya gittin mi? Sen halkın yanında mısın? Yoksa karşısında mı? 300 kişiyi çağrı merkezine alacağım demişler. Çağrı merkezinin yerini göster önce? Seçimden sonra 300 kişiyi değil, seçimden önce 5 kişiyi işe al da görelim. Adaylığımı iptal etmek için neler yaptılar neler. Bize iftira atan adam, senin finansörün kim? Fetö’nün adamı. İçerden yeni çıktı. Savcıları göreve çağırıyorum. Bize iftira atanlar size de Fetö’ye de lanet olsun. Deyin ki Ali Güner’e gücümüz yetmiyor. Halk Güner’i seviyor” deyin. Bırakın iftirayı. Ağrı Dağını turizme açacağız. Havalimanı, doğalgaz, üniversite ve ünlendi suyu benim eserlerimdir. Ben önerdim takip ettim ve getirdim.” Dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.