Doğubayazıt'ta İran otobüsü devrildi: 6 ölü

Tarih : 2008-09-10 / Kategori : Genel Haber

  Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde İran otobüsünün devrilmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.

İran’a gitmekte olan İran plakalı yolcu otobüsü, Doğubayazıt ilçesi Gökçebulak köyü yakınlarında, virajı alamayarak devrildi. Kazada, ilk belirlemelere göre, 6 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı. Yaralılar, Doğubayazıt ile çevre ilçelerden gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
Otobüste sıkışan kimi yaralıların da jandarma ekipleri ve arama-kurtarma ekiplerinin yardımıyla çıkarılmaya çalışıldığı bildirildi. Tendürek dağında meydana gelen trafik kazasında yaralanan 4 kişi Iğdır devlet hastanesine getirilerek tedavi altına alındı. 3 kişinin daha getirileceği belirtildi. Iğdır devlet hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların isimleri şöyle yaralılar Vani Dirgezeryen(9) kız çocuğu, Anoş Estik(36)bayan, adı belli olmayan soyadı Hakverdiyan (erkek)Şehli Abidiyan(bayan) Kaza da ölen ve yaralanların çoğunluğunun İran da yaşayan Ermeni kökenliler olduğu belirtildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası