Başbakan Yıldırım Iğdır’da Düzenlenen Mitinge Katıldı

Tarih : 2018-06-07 / Kategori : Siyaset

Başbakan Yıldırım Iğdır’da Düzenlenen Mitinge Katıldı

         Seçim kampanyalarını sürdüren başbakan Binali Yıldırım dün Iğdır’da halka seslendi ve oy istedi.  
          Başbakan Binali Yıldırım ve beraberindeki heyeti 5. Hudut Alay Komutanlığında  Vali Enver Ünlü, eşi Sema Ünlü, kamu kurumlarının yöneticileri ve siyasi parti temsilcileri tarafından karşılandı. 
         Iğdır Milletvekili Nurettin Aras protokole ismi yazılmadığı için 5. Hudut  Alay komutanlığı kapısından geri çevrildi.   

          Başbakanı Yıldırım, 5. Hudut Alay Komutanlığı şeref defterini imzaladıktan sonra Iğdır Valiliğine geçti.  
          Basına kapalı gerçekleşen ziyarette ilimizde yürütülen çalışmalara ilişkin Vali  Enver Ünlü’den brifing aldı.
Daha sonra Atatürk caddesi Zübeyde hanım bulvarında partisince düzenlenen Iğdır mitingine katılan Başbakan Yıldırım, 24 Haziran seçimlerinde Iğdırlılardan destek istedi.
              Başbakan Yıldırım, “FETÖ’nün oyuncağı olmuş bazı hizipçiler milliyetçi kardeşlerimin temsilcisi değildir. CHP maalesef çok kalitesiz çok çirkin bir siyaset yapmaktadır. Yapmış oldukları siyasete ise yalan dolan hepsi var bir arada ülkemizi, milletimizi tehdit eden her türlü oyunu, dayanışmayla, birbirimize olan sevgiyle kenetlenerek bozacağız. 
Biz birlikte Türkiye’yiz” dedi.
Yıldırım, bu sistemle rejim değişecek, eyalet sistemi gelecek, muhtarlıklar kalkacak diyorlar, kuyruklu yalan. Sık sık seçim olmayacak. Hükümet krizleri tarih olacak. Darbelerin adı bile anılmayacak, gerçek güç millet olacak. Kılıçdaroğlu 7 seçim kaybetmişsin hala tek adam devam ediyorsun. Bize tek adam dersi mi veriyorsun” şeklinde konuştu.
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ ise, “İnşallah bu 24 Haziran’da da Iğdır’ın gür sesini göz bebeğimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasına desteğinizi koyarak,  AK Parti’nin arkasına desteğinizi koyarak göstereceksiniz, bundan eminiz” dedi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da kendilerine düşen görevin vatandaşlarla birlikte 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemek olduğunu belirtti.
               Arslan, “Milletvekili arkadaşlarımızla Ankara’da sizlere daha iyi hizmet edebilmek için güçlü gitmemiz lazım. Sizden ricam yalnız bırakmayın. Sizin bu desteğiniz ve dualarınız olduğu sürece biz bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da size hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. Yeter ki siz geleceğinize sahip çıkın, 24 Haziran’dan sonra da kutlu yürüyüşümüzü devam ettirmek için sandıklara güçlü bir şekilde sahip çıkın” dedi. Başbakan Yıldırım, AK Parti’nin seçim kampanyası şarkılarının da seslendirildiği mitingde, partisinin Iğdır milletvekili adayları Ahmet Tutulmaz ve Hasan Güneş’i tanıttı.
             Mitinge, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ve bazı milletvekilleri katıldı.
             Ak Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, Ak Parti il teşkilatının kendisini protokol listesine koymaması sebebiyle, Başbakan’ı 5 Hudut alayında karşılayamadığını açıkladı.  Valilikte Başbakan’ı bekleyen  Aras,  birkaç kez anons edilmesine rağmen kürsüye çıkmadı. Daha sonra Başbakan ile valilikte görüşüp durumu anlatan Aras, alandan ayrılmış ve akabinde  kendisini Başbakan’ın aramasıyla miting alanına geldiğini belirtmiştir.
              Iğdır’da ki manzaradan hoşnut olmadığı her halinden belli olan Başbakan, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ve İstanbul 3. Bölge 14. Sıra adayı Şamil Ayrım’ı da Iğdır’da bırakarak, Nurettin Aras’ı yanına alıp Ankara’ya gittiği öğrenildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.