Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Mediko-Sosyal Binasını Ziyaret Etti

Tarih : 2018-06-08 / Kategori : Eğitim

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Mediko-Sosyal Binasını Ziyaret Etti

         Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Iğdır Üniversitesi Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü'nde yapımı tamamlanan Mediko-Sosyal tesislerini ziyaret etti.

 

Yapılan ziyaret programına, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Iğdır Valisi Enver Ünlü, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof.            Dr. Mehmet Hakkı Alma, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
          Mediko-Sosyal tesislerinin ziyareti sırasında konuşma yapan Bakan Arslan, “Daha önce Iğdır'a geldiğimde söz vermiştim. Iğdırlı gençlere iş imkânı için çağrı merkezi yapacağız demiştim. Bugün üniversitede çağrı merkezini inceledik ve artık son aşamaya geldik. Iğdırlı gençlerden başvurular alınmaya başlandı. Bir ay içerisinde bunları da bitirip Iğdırlı gençlerin çağrı merkezinde çalışmasını sağlamış olacağız.” dedi.
           Bakan Arslan, “Iğdır'daki 6 bin 500 Olan Öğrenci Sayısını Bu Yıl 8 Bine Çıkarıyoruz.”
            Bakan Arslan “Üniversiteyi daha fazla geliştirmek adına bin 700 kişilik yeni öğrenci yurdu yapacağız. Bununla ilgili karar alındı projeler hazırlanıyor en geç Eylül ayında bu işin ihalesi yapılıp kazma vurulacak ve seneye bin 700 kişi sizlere hizmet edecek. Tuzluca Meslek Yüksekokulu'nu Tuzluca'da hizmet verir hale getireceğiz. Iğdır'daki 6 bin 500 olan öğrenci sayısını bu yıl 8 bine çıkarıyoruz. Üniversite demek fabrika demektir. İnşallah üniversitemiz de Iğdır'a daha fazla hizmet edecek ve daha fazla misafir ağırlayacak”dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.