MHP’Den Adres Belli Oldu Sloganı

Tarih : 2018-06-12 / Kategori : Siyaset

MHP’Den Adres Belli Oldu Sloganı

         MHP yapmış olduğu salon ve açık hava toplantıları ile seçim çalışmalarını hızlandırdı. En son Tuzluca’lıların yaptığı yoğun katılım,  adres belli olmuştur sloganlarının atılmasına sebep oldu.

             Geçtiğimiz Pazar günü Emek mahallesinde düzenlenen açık hava toplantısına katılan yoğun kalabalık, kendi aralarında kararlaştırıp inci düğün salonu etrafından toplanarak vali yolundan MHP seçim ofisine doğru yürümüş ve MHP’ye destek olduklarını açıklamışlardır.
            MHP Milletvekili adayları Yaşar Karadağ ve Yeniş Çelikten ile birlikte seçim ofisinde bulunanlar tarafından karşılanan binlerce Tuzluca’lı, birlik gösterisinde bulundular.  Seçim ofisine desteğe gelen bayan ve erkek binlerce kişiye  MHP Milletvekili adayı Yaşar Karadağ  bir konuşma yaparak şöyle dedi: “Iğdır’ımın yiğit insanları, güzel insanlar hoş geldiniz sefa getirdiniz. Zaten buradaydınız, gönlünüzün, yüreğinizin Iğdır’ın birliği için çarptığını biliyorum. Birliğin adresi olarak MHP’yi işaret ederek buraya kadar gelip zahmet çektiniz. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Iğdır üzerinde nasıl entrikalar çevrildiğini,  nasıl oyunlar oynandığını biliyoruz. Amaçları belli, bizlerdi Iğdır’da yok hükmünde görenler aldanıyorlar. Bizler bu memleketin aslı unsurlarıyız. Bizleri kimse bölemez, yok edemez. Değerli Tuzluca’lı hemşerilerim, Iğdır sahipsiz değildir. Bu gün sizler bizlere yürek vermeye geldiniz, bakın görüyorsunuz şimdi de BBP’li kardeşlerim destek vermeye geliyorlar. Hoş sefa geliyorlar. Bizler seçim ofisimizin önünü her gün kalabalık olsun derdinde değiliz. Hem halkımızı rahatsız etmek istemiyoruz, hem de Vali yolu sakinleri rahatsız olsun istemiyoruz. Lütfen herkes etrafına itinalı, kibar olsun, bizim seçim ofisimizden yana kimse kırılıp incimesin. Biz her ne kadar  burada aşırı kalabalık olmayalım desek de, bu gün sizler bu meydanı patlattınız. Allah hepinizden razı olsun. Değerli arkadaşlar bu gün kadir gecesi, Allah herkesin ibadetini kabul etsin. Bu güzel günde bizlere yürek vermeye gelen bütün hemşerilerime canı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Önümüzde kısa bir süreç var. Bu süre zarfında yorulmadan, usanmadan, çalışacak, sandıklarımıza sahip olacak ve Allah’ın izniyle birliğin adresi olarak gösterdiğiniz MHP adayları olarak bu seçimi kazanacağız” dedi.
Coşkulu kalabalık saatlerce seçim ofisinin önünde bekledi ve zaman zaman slogan atarak MHP’ye destek olduklarını açıkladılar.
MHP Tuzluca İlçe Başkanı  Umut Ada’da bir konuşma yaparak; “destek için gelen tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz geldiğimiz yerde söz sahibi oluruz. Gidip başkasına kapı kolu olmayız” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.