VALİ ÜNLÜ KURUM PERSONELLERİYLE BİRLİKTE İFTAR YAPTI

Tarih : 2018-06-14 / Kategori : Genel Haber

VALİ ÜNLÜ KURUM PERSONELLERİYLE BİRLİKTE İFTAR YAPTI

          Vali  Enver Ünlü, eşi Sema Ünlü  Vali Yardımcısı Abdullah Seçkin Koçak ve Vali Yardımcısı Bilgehan Karanfil ile birlikte düzenlenen iftar programında Iğdır Valiliği personelliyle bir araya geldi.

 

        Programda kurum personelleriyle birlikte iftar sofrasını paylaşmaktan dolayı duyduğu memnuniyet ifade eden Vali Enver Ünlü; “Başı rahmet, ortası mağfiret olan ve sonu ise cehennemden azabından kurtuluşa vesile olan Ramazan ayının son günlerindeyiz. 
        Yazı İşleri Müdürümüz personelimizle birlikte iftar yapalım önerisini sunduğunda bundan oldukça memnuniyet duyacağımı belirttim. Özellikle personellerimizin aileleriyle, çocuklarıyla protokole çok boğulmadan samimi ve sıcak ortamda bu rahmetli ve bereketli iftar sofralarını paylaşmak benim ve ailem için büyük bir keyif ve onur oldu. Öncelikle hepinize davetimize icabet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Allah, tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri dergah-ı izzetinde kabul ve makbul eylesin, tekrardan hepiniz hoşgeldiniz. Ben bazen dört duvar arasında kendimi yalnız hissederdim ama görüyorum ki çok büyük bir aileymişiz. Bazen görev şuuru ve stresten dolayı geriliyor olabiliriz ancak hepiniz bizim için çok değerlisiniz. Sonuçta hepimiz insanoğluyuz ve kusursuzluk sadece yüce Allah’a masus. Tabi her insanın farklı farklı yetenekleri var ve iyi bir mümin başkasının kusurunu örtendir. Ben hepinizin şimdiden yaklaşmakta olan Ramazan Bayramını tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.