Akbaş “Hedefimiz enerji kesintisini unutturmak”

Tarih : 2018-06-14 / Kategori : Genel Haber

Akbaş “Hedefimiz enerji kesintisini unutturmak”

        Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. (Aras EDAŞ) Iğdır’da geleneksel hale getirdiği iftar programını bu yılda düzenledi.
Düzenlenen iftar programına Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, Iğdır Valisi Enver Ünlü,Eşi Sema Ünlü, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma  Belediye Başkanı Murat Yikit, il protokolü ile birlikte kamu kurum kuruluş ve özel sektor yetkilileri ile aras edaş çalisanlari ile iftar programında bir araya geldi.

           İftar programında konuşan Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, Bu gün iftar programımıza teşrif ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah iftarlarda bayramlarda bir kez daha buluşmayı diliyorum. Biz aras elektrik olarak 2013 yılında özel sektöre devrolduğumuz günden bu yana bölgenin kalkınmasına, gerek hizmet kalitesi,  gerekse enerjinin kalitesini artırmak için bir sürü projeleri hayata geçirdik. Herşeyden önce vatandaşlar bize ulaşır hale geldi. Vatandaş biz ulaşamıyoruz biz derdimizi anlatamıyoruz bir problem olmadı. Ofislerimizdeki hizmet kalitelerini artırmaya gayret ettik. Geçmiş yıllara göre yatırımlarımız 4-5 kat daha artarak devam ediyor. Hedefimiz bölgede enerji kesintisini unutturmak. Şehir merkezleri büyük oranda toparlandı. Kırsal alanıda toparlamaya gayret ediyoruz. Çünkü enerji alt yapısı sağlam olan her yara yatırım ve hizmet gelir. Bunun için biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz.Bütün arkadaşlarımız hizmet kalitesini artırmak için özveri ile çalışmaktalar. Bu gün bu birlikteliğimizi Aras ailesi olarak uzun yıllar devam ettirmek istiyoruz. Şimdiden bayramınızı tebrik ediyor Nice bayramlar diyeği ile bayramınızı kutluyorum.”dedi.
          Daha sonra konuşan Iğdır Valisi Enver Ünlü, Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, ve çok değerli protokol Aras edaş ailesi ve tüm davetliler bu gün artık Ramazan ayının son günlerine gelmiş bulunmaktayız.  Burdan mübarek ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Ramazan ayının vesilesi ile Ülkemizin, Milletimizin ve tüm islam aleminin barış ve huzur içinde güzel bir ramazan geçirmesini diliyorum.”dedi.
          Vali Ünlü, Aras Edaş 2013 yılından beri ilimizin enerjisini temin eden köklü bir kurum. Ziyaret ettim ve teşkilatın çalışmasını gördüm gerçekten kısa bir sürede gayretli çalışmalarına şaaitlik ettim. Sahada da var olduklarını ve etkili olduklarını gördüm.  Son zamanlarda yaşadığımız fırtına ve doğal afetlerde bile çok hızlı bir şekilde duruma müdahale ettiklerini gördüm. Çıkan arızayı en kısa sürede giderdiklerine şahit olduk. Alt yapı sorunları ilerleyen süreçlerde dahada iyi seviyelere yükselecektir. “ şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası