Prof. Dr. Yakup Kumtepe MHP’ye Destek İçin Iğdır’da

Tarih : 2018-06-16 / Kategori : Genel Haber

Prof. Dr. Yakup Kumtepe MHP’ye Destek İçin Iğdır’da

            26. dönem Iğdır Milletvekili adayı Prof. Dr. Yakup Kumtepe, MHP Milletvekili adayları Yaşar Karadağ ve Yeniş Çelikten’e destek vermek için Iğdır’a geldi. 

           1 Kasım 2015 tarihinde yapılan 26. Dönem MHP Iğdır Milletvekili birinci sıra adayı olan Yakup Kumtepe, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan 27. Dönem Iğdır Milletvekilliği için yoğun talebe rağmen müracaat etmedi. Kumtepe müracaat etmedi ama bir önceki dönem kendisiyle birlikte hareket eden partili arkadaşlarını yalnız bırakmayarak seçim çalışmalarına destek için Iğdır’a geldi. 
 
           MHP adayları Yaşar Karadağ ve Yeniş Çelikten ismi açıklandıktan sonra zaman buldukça Iğdır’a gelen ve seçim çalışmalarına katılan Kumtepe yaptığı açıklamada şunları söyledi: “1 Kasım seçimlerinde bizimle beraber seçim çalışmasına katılan arkadaşlarımın ortaya koymuş olduğu samimi ve içten duruşları unutulur gibi değildir. Ben vefasız biri değilim. Bir gün orada, diğer gün burada durmam. Devletin yönetimi devlet ciddiyeti ile olur. Devlet Bahçeli devlet terbiyesi almış bir liderdir. Belki içimizden birileri Sayın Bahçeli’nin yapmış olduğu hareketleri iyi değerlendiremeyebilirler. Ama buna inansınlar ki zamanla Sayın Bahçeli’nin haklı olduğunu göreceklerdir. Yaşar Karadağ ve Yeniş Çelikten pırıl pırıl gençlerimizdir. Hani demiyor muydunuz içimizden birisi olsun. Alın size içimizden birileri. Yatırımları burada, aileleri burada, eğitimli, bilgili, birikimli kardeşlerimiz. Iğdır halkını layıkıyla temsil edeceklerinden zerre kadar şüphem yoktur. MHP konumu itibariyle önemli bir yerde duruyor. Göreceksiniz MHP iktidar ortağı bir partidir.  Hatta iktidar ortağı olmaktan da öte ülkemizin teminatı olan bir partidir. Siz bakmayın birilerinin kuru gürültüsüne, 15 Temmuz’u iyi hatırlayın. Beni Devlet Bahçeli’den sorun diyen Ümit paşalar kimi referans göstereceklerini çok iyi biliyorlar. Ben inanıyorum ki sağduyu hakim olacak, insanlarımız bir oylarını bile heba etmeden, kırgınlık, küskünlük, alınganlık göstermeyerek, aklıselim davranacak ve Yaşar Karadağ kardeşimizi meclise gönderecektir.  Her fırsatı değerlendirip görev yaptığım Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Başkanlığı görevimden izinli olarak Iğdır’a geliyor, halkımızla hasret gideriyor, sorunlarına derman olmaya çalışıyorum. Bu bayram vesilesi ile de Iğdır’a geldim. Öncelikle tüm halkımızın bayramını canı gönülden kutluyorum. Iğdır’ı ve Iğdır’lı hemşerilerimi gerçekten çok seviyorum. İnşallah bizlere iki bayram sevincini bir arada idrak etme bahtiyarlığını sunacaklardır. “ dedi. 
 
            Duruşunu hiç bozmayan, yoğun iş temposuna rağmen her bir hemşerisi ile ayrı ayrı ilgilenen, genç yaşta dünya çapında bir profesör olan Yakup Kumtepe’ye çalışmalarında başarılar diliyor, Iğdır’ımızı tıp dünyasında en iyi şekilde temsil ettiği için teşekkür ediyoruz. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.