MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI YAŞAR KARADAĞ “IĞDIR’IN HUZURU VE GELECEĞİMİZ İÇİN MHP ‘DE BİRLEŞMELİYİZ.

Tarih : 2018-06-16 / Kategori : Siyaset

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI YAŞAR KARADAĞ “IĞDIR’IN HUZURU VE GELECEĞİMİZ İÇİN MHP ‘DE BİRLEŞMELİYİZ.

           Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Yaşar Karadağ ve Yeniş Çelikten, kentte görev yapan gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelerek projelerini açıkladılar.

               Kahvaltıya Milletvekili adaylarının yanı sıra, MHP İl Başkanı Ersoy İçer, MHP Eski İl Başkanı Üstün Eyrice, MHP Merkez İlçe Başkanı Özcan Zorman ve MHP'nin 1 Kasım 2015 yılındaki adayı Profesör Doktor Yakup Kumtepe katıldı.

               Yaşar Karadağ ve Yeniş Çelikten, Iğdır Halkının Bayramını Kutladı.

                Yaşar Karadağ, “Seçimlere az bir zaman kaldı gece gündüz seçmenlere ulaşmaya çalışıyoruz. Iğdır’ın her köşesini geziyoruz. Üç ülkeye sınır bir il olan ilimiz hizmete yatırıma susamış durumdadır. Seçildiğim zaman gördüğüm eksiklikleri gidermek için ne gerekiyorsa yapacağım. Iğdır’ın huzurlu bir kent olması, çocuklarımızın geleceği için ülkemiz için 24 Haziran seçimleri çok önemlidir. Benim Iğdırlı seçmenden isteğim mutlaka sandığa gitmeleridir. Bütün kırgınlıkları küskünlükleri bırakmalıyız. Gün birlik günüdür. 
       

             Ne Mutlu Türküm diyenlerin kaybedecek tek bir oyu bile yoktur diyen Karadağ, MHP dışında verilecek her oy, Iğdır’da huzursuzluğa neden olacak 7 Haziran 2015 yılında yaşanan sonucu ortaya çıkaracaktır. Vatan sevdalılarının vekilsiz kalmaması için sandığa gidelim, birlik olalım. Iğdır hizmete barışa huzura susamıştır.” şeklinde konuştu.
       

              MHP adayı Yeniş Çelikten ise, Iğdır da birçok projelere imza atık. Seçildiğimiz takdirde yapacağımız projelerle gençlerimize iş sahası açacağız. İlimizde işsizlik had safhadadır. Bunu ortadan kaldırmalıyız. Gençlerimiz iş sahibi olmalıdır. İşsizliği en aza indirmek için projelerimiz vardır. Oyları MHP de birleştirelim. Kazanma şansı olmayan başka partilere verilecek  her oy HDP’ye yarayacaktır. Hiç kimse 7 Haziran 2015 yılındaki bir bölen olmasın. Vicdanınızın sesini dinleyin. Iğdır’ın huzuru için oylarınızı MHP’de birleştirin. Hangi partiden olursanız olun. Bu sefer oyunuzu Iğdır için, çocuklarınız için, huzur için öz güven için, rahatlık için MHP’ye verin, vatan sevdalılarının, bayrak sevdalılarının birliğe ihtiyacı var. Bölünürsek yok oluruz. MHP kazanmasa göç başlar.” dedi. 

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası