Hacivat - Karagöz ve Meddah Gösterisi

Tarih : 2018-06-18 / Kategori : Kültür & Sanat

Hacivat - Karagöz ve Meddah Gösterisi

      Belediye Başkanlığımız tarafından  gerçekleştirilen  Ramazan etkinlikleri, vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı. Alanı dolduran çocuklar ise yapılan animasyon gösterileri ve oyunlar ile gönüllerince eğlendi. Düzenlenen etkinlik, Hacivat-Karagöz oyunları, kukla, meddah, palyaço ve animasyon gösterileri ile devam etti.

 

          Tuzluca Belediyesi’nin düzenlediği programa, İlçemiz Kaymakamı Abdullah Kadıoğlu ,Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Korkusuz, AK Parti İlçe Başkanı Bekir Can ve vatandaşlar katıldı.
            Etkinlikte konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Korkusuz, Belediye Başkanlığı’mızca Ramazan etkinlikleri kapsamında Tuzluca Cumhuriyet Meydanında Hacivat-Karagöz oyunları,meddah ve ilahiler eşliğinde iki gün boyunca dolu dolu güzel bir programda Tuzluca’lı hemşehrilerimizle birlikte olduk, emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum’’, dedi
          Belediyemiz tarafından düzenlenen etkinliklerde hoş vakit geçirdiklerini dile getiren çocuklar, "ilçemizde bu tür eğlenceler düzenleniyor. Bizlerde ailelerimizle birlikte gelip gösterileri baştan sona izliyoruz. Burada çok eğleniyoruz. Bu şenlikleri düzenlediği için Başkan amcamıza teşekkür ederiz" şeklinde konuştular.
          Etkinliğe çocuklarıyla birlikte katılan aileler ise, "Çocuklarımızla birlikte Belediyemiz tarafından düzenlenen etkinlikleri izlemeye geldik. Burada Hacivat-Karagöz oyunları ve Meddah gösterilerini izledik. Çocuklarımız Başkanımız sayesinde unutulmaz bir gün yaşayarak mutlu oluyor. Yapılan gösterilerin hepsi birbirinden güzeldi. İlçemize kadar gelen etkinlikleri izleterek keyifli bir Ramazan akşamı bizlere yaşatan Kaymakamımız Abdullah Kadıoğlu,  Belediye Başkan Yardımcımız Faruk Korkusuz’a ve ekibine teşekkür ediyoruz" dediler. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.