TOBB Başkanı İl Sağlık Müdürü Dr Alpaslan Erol’a Teşekkür Plaketi Verdi

Tarih : 2018-06-19 / Kategori : Genel Haber

TOBB Başkanı İl Sağlık Müdürü Dr Alpaslan Erol’a Teşekkür Plaketi Verdi

        Iğdır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Kumtepe bir süre önce çocuğunun rahatsızlığı sebebi ile Iğdır Devlet Hastanesi yeni Çocuk Acil Birimine geldi. 

 

           Burada çocuğunun ve diğer çocuk hastalarının duvarlardaki resimlere ilgi göstermesi, ortamın nezih ve ferah oluşu aynı zamanda sağlık personellerinden gördüğü güler yüz ve ilgiden çok etkilendi. 
          Hizmet alan diğer hasta ailelerinde de  aynı duygu ve düşünce olduğunu gördü. Bunu düşünen hayata geçiren tüm sağlık yöneticilerine teşekkür babında plaket sunmak istedi. 
          Iğdır Devlet Hastanesine gelen Başkan Kumtepe İl Sağlık Müdürü Dr Alpaslan Erol, Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Raşit İlhan, Başhekim Yardımcısı Dr. Abaset Bağcı ‘ya plaket vererek teşekkür etti.
         Iğdır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Kumtepe hastane personeliyle hatıra fotoğrafı çekildikten sonra başhekimlik makamında ağırlandı.
           İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Erol Kumtepe’ye kendilerine gösterdiği teveccühten ve nezaketten dolayı teşekkür etti.  Erol ‘ Halka hizmet hakka hizmettir. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Yeni plan ve projelerimizi hayata geçirmek için ben ve ekibim heyecan içindeyiz .’ dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası