HDP Milletvekili Adayları Iğdır’da Birlikteliği Sağlayacağız

Tarih : 2018-06-20 / Kategori : Siyaset

HDP Milletvekili Adayları Iğdır’da Birlikteliği Sağlayacağız

         HDP Iğdır Milletvekili Adayları Habip Eksik, Kıznaz Türkeli, Belediye Başkanı Murat Yikit ve HDP Iğdır il Başkanı  Hasan Sefa, Partililer yerel ve ulusal basınla kahvaltıda bir araya geldi.

 

          HDP Iğdır Milletvekili Adayı Habip Eksik, 24 Haziranda HDP Halkın desteği ile barajı geçecek ve Milletvekili adaylarını meclise gönderecektir.  Ülke 7 Haziran’dan bu yana zor bir süreçten geçiyor.  Özelliklede basının özgür olması çok önemli basın özgür olmasa o ülkede de özgürlükten bahsedilemez. Bu ülke bunları iliklerine kadar hissetti. Basın ülke için ve bizler için büyük bir öneme sahip basının güçlenmesi Türkiyenin güçlenmesi demektir. Tek adam rejimine karşıyız. Tekadam rejimi ülkeyi çıkmaza sürüklemektedir. Bu süreçte çok acil bir kararla seçime girme kararı alındı. HDP’ yi baraj altında bırakma hesapları gündemde  ama bunu başaramayacaklar HDP barajı aşacaktır. Eyer aşamassa tek adam rejimi mendil sallaya sallaya meclise sahip olacaktır. görünen o ki Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalacak ve ikinci turda hakimiyetini kuracak  gibi görünüyor. Burada tüm demokrasi güçlerini bu seçimde HDP’nin yanında yer almasını istiyoruz”dedi. Iğdır’da HDP Seçimi kazanacak ve 2-0 yapacak bazıları HDP Kazanırsa göç başlar desede HDP Kazanırsa göç alacak geriye dönüşler olacaktır. Hiç bir ayrım yapmaksızın Iğdır’a hizmet edeceyiz.” şeklinde konuştu.
           HDP Milletvekili Adayı Kıznaz Türkeli’ise, Yerel basın bizim için çok önemli bir yere sahiptir. Çünkü onların topluma vereceği mesajlar bizler için çok önemlidir.  Burdan bütün Iğdır halkına sesleniyoruz biz gerçekten Iğdır’da halkların birleşmesini istiyoruz. Gerek yerel olsun gerek milletvekiliğinde sorunları ortak çözüm sunarak birlik içinde çözmek istiyoruz. Yürekler birleşsin 16 Yıllık AKP iltidarından kurtulalım. İşsizlik sona ersin, bütün renkler birleşsin bu birlikteliğide sandıklarda sağlamalıyız sandıklara sahip çıkalım ve adayınız olarak Kıznaz Türkeli’ye destek olmaya çağırıyorum.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası