Tutulmaz ve Güneş Köy Gezilerini Sürdürüyor

Tarih : 2018-06-20 / Kategori : Siyaset

Tutulmaz ve Güneş Köy Gezilerini Sürdürüyor

        Ak Parti Milletvekili adayı  Ahmet Tutulmaz ile Hasan Güneş, Köy, Belde, İlçe ve il merkezinde ki seçim çalışmalarını sürdürürken, Iğdır’a yapılan tüm hizmetlerin Ak Parti tarafından yapıldığını vurguladı.

 

          Ak Parti Iğdır Milletvekili adayı Ahmet Tutulmaz il genelinde yürüttüğü seçim kampanyasında, Ak Parti’nin 16 yıllık icraatını anlatarak şöyle dedi: “Ak Parti kurulduğu günden itibaren Iğdır’a çok büyük hizmetler yapmıştır. Hava limanı, Üniversite, Doğalgaz, İçme suyu, Duble yollar, Okullar, Yurtlar,  Devlet Hastanesi, Ünlendi barajı gibi sıralayabileceğimiz yüzlerde yatırıma imza atmıştır.  Bizimle ilgili yapılan spekülasyonlara kesinlikle itibar etmeyiniz, biz memurla, müdürle, taşoran işçiyle değil, Iğdır’ın yatırımıyla ilgileneceğiz. Iğdır’ın daha çok kalkınması için çaba harcayacağız.  Şehrimizin yapılan yatırımlarını da biliyoruz, çözüm bekleyen sorunlarını da biliyoruz. Bu bağlamda 24 Haziran’dan sonra gece gündüz demeden çalışacak, Iğdır’ımızı daha çok kalkındıracağız.” Dedi.
              Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ferdi Turan’da:  “Iğdır kardeşliğin hüküm sürdüğü bir ildir. Bizler el birliği, gönül birliği ile şehrimizin kalkınması için çalışacağız.  Allah’ın izniyle 24 Haziran’da hem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kazanacak ve hem de Milletvekili adayımız Sayın Ahmet Tutulmaz kazanacaktır.” Dedi.
                İl, ilçe, belde ve köy gezilerini aralıksız sürdüren Ak Parti Milletvekili adayları son güne kadar çalışacaklarını sözlerine eklediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası