İSA YAŞAR TEZEL VE SEFER KARAKOYUNLU, YAŞAR KARADAĞ’A DESTEK İÇİN IĞDIR’A GELDİ

Tarih : 2018-06-20 / Kategori : Siyaset

İSA YAŞAR TEZEL VE SEFER KARAKOYUNLU, YAŞAR KARADAĞ’A DESTEK  İÇİN IĞDIR’A GELDİ

       Iğdırlılar tarafından sevilen sayılan 7 Haziran seçimlerini Ermeni Diasporasının destek verdiği işbirlikçileri sayesinde 300 oyla kayıp eden “GÖNÜLLERİN MİLLETVEKİLLERİ İSA YAŞAR TEZEL ve SEFER KARAKOYUNLU ” Milletvekili adayı Yaşar Karadağ’a destek olmak için Iğdır’a geldiler. 

               Havaalanında sevenleri tarafından karşılanana Tezel ve Karakoyunlu MHP seçim ofisine geçerek seçmenlerle buluştular.
                İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu yaptıkları konuşmada:  “Iğdır’ımızın bekası, vatandaşlarımızın huzuru için Iğdır’a Yaşar Karadağ’a destek olmaya geldik. Çalışacağız. Iğdır siyasetine şu an baktığımızda 7 Haziran 2015 seçimlerinde yaşadığımız ihanetin manzarası ile karşılaşıyoruz. Sadece bazı aktörler değişmiş durumda. Ama  film aynı, senaryo aynı, figüranlar aynı dün bize ihanet edenler Ermeni Diasporasının maşası olanlar değişmemiş, sadece başroller  değişmiş durumda… Biz, vatan, bayrak sevdalısı İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu olarak bu kirli oyuna dur demek, Yaşar Karadağ’ı meclise milletvekili olarak göndermek için, destek vermek, yanında olduğumuzu hissettirmek için buradayız. 
Iğdırlı vatandaşlar oyuna gelmemeli oylarını bölmemeli, birlik olmalıdır.” dediler.

Facebook Beğenenler

  1. sinan 2018-06-20 11:54:23

    SEÇİM SEÇİM GELDİ YAKLAŞTI GÖZÜNE TOZ DOLMASIN AKLINI İYİ KULLAN AĞZIN ACI OLMASIN SALTANAT MİRAS DEĞİL BİZE BEYLERDEN AĞALARDAN TEMİZLEYELİM IĞDIRI SAHTE KAHRAMANLARDAN UYMA SEYTANIN İTİNE YANMA ATEŞİNE ODUNA IRKINA KÜSEN İNSAN DÜŞER BİR GÜN OYUNA İNANMA SEN KARDEŞİM HER SÖZÜN YALANINA HEP BERABER GİDELİM GÜÇLÜ MHP NİN YANINA BU GÖMLEK DİKİŞ TUTMAZ GİDER SÖKÜLE SÖKÜLE İYİ İNSANI SEÇELİM YAŞAYALIM GÜLE GÜLE GİRMEYELİM YANLIŞ YOLA YAZIK OLUR VERDİĞİN OYA OYUNU İYİ KULLAN YAŞAYALIM DOYA DOYA S.ADAR

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.