YURTSEVEN ŞEN MÜBARİZ İSİMLİ KİTABINI TANITTI

Tarih : 2018-06-21 / Kategori : Kültür & Sanat

YURTSEVEN ŞEN MÜBARİZ İSİMLİ KİTABINI TANITTI

   Iğdır’lı şair ve yazar Yurtseven Şen, Memet Irmak,Musa Dedei,Nizamettin Uca,Aybüke Kumtepe kitaplarını imzalayarak  söyleşi yaptı. 

 

Vali yolunda My Bistro cafe de gerçekleşen imza törenine Aralık Belediye başkanı Bayram Teksay, Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri başkan yardımcısı Serdar Ünsal kitapseverler katıldı.
          Bir Azerbaycan kahramanının yürekleri dağlayan hayat hikâyesinin anlatıldığı Zengin Yayıncılık’tan çıkan Yurtseven Şen’in Mübariz isimli kitabı büyük ilgi görürken, Nizamettin Uca: Nizamice Öykü Masal Musa Dedei: Safiye, Nezir Kumlay: Avcı Kasım Aybuke Kumtepe: EKUPYA Mehmet Irmak : Karlı Aşırım kitaplarını tanıtarak kitapseverlere  imzaladılar.
                  Iğdırlı şair ve yazarların imza gününe ilgi yoğundu. Yurtseven Şen, Bir Azerbaycan kahramanının yürekleri dağlayan hayat hikâyesinin anlatıldığı Zengin Yayıncılık’tan çıkan Mübariz isimli kitabım milli duyguları coşturuyor. 
Bir Çılgın Türk Mübariz’de, Ermenilerin Karabağ’da yaptığı zulümleri unutmayan Mübariz İbrahimov, yıllar sonra orduya yeniden döner. Tek isteği Karabağ sınırına yakın bir yerde görev yapmaktır. 2010 yılında Bu isteğine kavuşur. Ardından kafasında kurduğu planı devreye sokar…Ermenilere kan kusturur ama kendisi de şehit düşer. Tek başına 45 Ermeni askerini öldürür. Romanda büyük bir heyacan ve Türk insanının kahramanlığı vardır.Herkes okumalı ”dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.