MHP ADAYLARI DEVLET HASTANESİNİ ZİYARET ETTİLER

Tarih : 2018-06-21 / Kategori : Siyaset

MHP ADAYLARI DEVLET HASTANESİNİ ZİYARET ETTİLER

   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır Milletvekili adayı Yaşar Karadağ  ve Yeniş Çelikten seçim çalışmaları kapsamında Iğdır Devlet Hastanesini ziyaret ettiler.

 

   Iğdır devlet hastanesinde çalışan personellerle ve hastalarla tek tek görüşen Yaşar Karadağ  ve Yeniş Çelikten  personele başarılar dilerken hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundular.
          Yaşar Karadağ  ve Yeniş Çelikten:” Ülkemiz  zor günlerden geçiyor. 24 Haziranda kullanacağınız oy ülkemizin ve Iğdır’ın kaderini belirleyecektir. Iğdır’da bugünkü şartların düzelmesi için oylarınızı MHP’ye vermelisiniz. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Birliğimizi herkese göstermeliyiz.
Iğdır’da vatandaşımızın daha kaliteli ve daha iyi sağlık hizmeti alabilmesi için hastanelerimizin personel ve teçhizat açığını tamamlayacağız. Iğdır’ımızın en büyük eksiği olan Anjio Ünitesinin bir an önce açılması için gerekli tüm girişimleri yapacağız.
Hastalarımızın başka illere tedavi için gittiklerinde maalesef ki yollarda meydana gelen can kayıplarının ve üzücü olayların farkındayız. Bunun önüne geçmek için hastanelerimizi daha modern, daha çağdaş ve daha ulaşılabilir sağlık hizmeti verecek hale getireceğiz. Bizim vatandaşımız sağlık hizmetinde en iyisine layıktır. Buradan bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum.
Sağlık çalışanlarına uygulanan şiddet konusunda daha ciddi ve daha yaptırımsal kararlar alınması için mücadele edeceğiz.  Sağlık çalışanlarımızın görevlerini yaparken can güvenliği endişesi taşımayacak. Buradan şifa dağıtan ellere yapılan şiddeti bir kez daha kınıyorum ve fedakar bütün sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar diliyoruz.”dediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.