IĞDIR BELEDİYESİNİN 2018 YILI YAZ FUTBOL OKULU BAŞLADI

Tarih : 2018-07-18 / Kategori : Spor

IĞDIR BELEDİYESİNİN 2018 YILI YAZ FUTBOL OKULU BAŞLADI

Iğdır Belediyesi tarafından geçen yıl başlatılan ve bu yıl devam edilen 'Yaz Futbol Okulu' kayıtların tamamlanmasının ardından başlatıldı.

 

         Iğdır Belediyesine ait spor tesislerinde devam eden Yaz Futbol Okulu'na  farklı yaş kategorilerinden 100 öğrencinin katılımı ile başlandı. Başkan Yikit futbol okulunu ziyaret ederek,  çocuklar ile uzun süre sohbet etmesinin ardından çocukların antrenmanlarını izledi. 
        Iğdır Belediyesi olarak şehrin genel sorunlarını çözmek için yaptıkları hizmetlerin yanı sıra sanatsal, kültürel ve sportif alanlarda da eksik kalmamaya gayret gösterdiklerini söyleyen Başkan Yikit ;" Geçtiğiz yıl ilk olarak başlatmış olduğumuz farklı yaş kategorilerindeki  futbol okullarımız oldukça ilgi görmüştü. Bu yıl tekrar yeni kayıtlar ile yeni dönem futbol okulumuzu başlattık. Sportif olarak gerek ülkemizin gerekse de şehrimizin problemi olan altyapı sorununu çözmek ve iyi sporcuların yetişmesi anlamında bu eğitimler oldukça önemli. Ancak bizim için en önemli konu çağımızın getirmiş olduğu en büyük felaket olan uyuşturucu türü zararlı maddelerden çocuklarımızı uzaklaştırabilmek için çocuklarımızı spora yönlendirmek oldukça önemli. Okullarımızın eğitim-öğretim yıllarını tamamlamasının ardından çocuklarımızın yaz 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.