AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA TALİPLİ ÇOĞALIYOR

Tarih : 2018-07-19 / Kategori : Siyaset

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA TALİPLİ ÇOĞALIYOR

             24 Haziran seçimlerinde aday olmak için il başkanlığından istifa eden Ahmet Tutulmaz, Milletvekilliğini kaybedince, il başkanlığının değişeceği gündeme geldi ve başkanlığa talipliler çoğaldı. 

           24 Haziran milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Iğdır’da başarısız olan Ak Parti’de değişim rüzgârları esiyor. İl Başkanlığından istifa edip Milletvekili adayı olan Ahmet Tutulmaz,  seçimi kazanamayınca tekrar il başkanlığına dönmek için AK Parti genel merkezine müracaat ettiği öğrenildi. Zira şu anda bile Ak Parti il Başkan vekili Ferdi Turan’ın makamında oturmakta olduğu söyleniyor. Ancak genel merkezin Iğdır’a bir yetkili gönderip incele yaptıracağı da gelen bilgiler arasında. 
 
           Kamuoyunda Ak Parti İl Başkanlığı için ismi geçenlerde var, bizatihi ben adayım diyenlerde var. Iğdır’lı iş insanı ve partinin eski teşkilat başkanı Ergün Aras il başkanlığına talipli olanlar arasında. Bizzat Ankara genel merkeze giderek talipli olduğunu da beyan etmiştir.  Karakoyunlu eski Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş’ta il başkanlığına talip olduğunu açıklayanlar arasında. Şu an parti yönetiminde bulunan Resul şek, ikinci sıra adayı Hasan Güney,  Av. Murat Sürmeli, Mimar Ali Kemal Ayaz’da talipliler arasında ve ismini sayamadığım onlarca kişi Ak Parti il başkanlığına talip olduklarını söylüyorlar. 
 
          Iğdır’lı Turizm otobüs firmasının sahibi iş insanı ve aynı zamanda Iğdır Spor başkanı Hasan Aras’ın da ismi  Ak Parti il başkanlığında geçiyor.  Nüfuslu bir aile olan Hasan Aras'ın ağabeyisi 26. dönem Milletvekili seçildiğinde Ak Parti tarihinin en yüksek oyunu aldığı bir gerçektir.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.