VALİ ÜNLÜ, PAMUK TARLASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Tarih : 2018-07-20 / Kategori : Genel Haber

VALİ ÜNLÜ, PAMUK TARLASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

         Vali Enver Ünlü; İl Jandarma Komutanı Hakan Başakçı, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Yolcu, İl Mahalli İdareler Müdürü Çetin İden, AK Parti Kurucu İl Başkanı Mahmut Şek ve beraberindekilerle birlikte Girişimci Savaş Koca’nın pamuk tarlasında incelemelerde bulundu.

         Tekstilin en önemli hammaddesi olan pamuğun ilimizde yeniden üretiminin yaygınlaşmasından dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Valimiz; “Pamuk bizim beyaz altınımız. Bitkisel tekstil ve yağ hammaddesi olan pamuk, ülkemizde olduğu gibi dünya tarım, sanayi ve ticaretinde de çok önemli ürün. Bu kadar kıymetli bir bitkinin uzun süreden sonra yeniden üretiminin yaygınlaşması bizi oldukça memnun etti. Biz, çiftçilerimizin bu süreçte hep yanında olduk. Pamuğun üretimi yaygınlaştırdıkça hem çiftçimizin yüzü gülecek ve hem de tekstil sektörüne önemli katkılar sağlanacaktır. İlimizde vatandaşlarımızın refah seviyesini arttırmak ve şehrimizi yatırımcılara daha cazip bir hale getirmek için üreticilere, girişimcilere ve çiftçilerimize her türlü desteği vermeye hazırız.” dedi.
          Vali Ünlü,, işletme sahibi Savaş Koca’yı girişimciliğinden dolayı tebrik ederek hayırlı ve bereketli bir hasat dönemi diledi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.