Ak Parti Iğdır İl danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Tarih : 2018-07-31 / Kategori : Siyaset

Ak Parti Iğdır İl danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Iğdır Kültür merkezi konferans salonunda düzenlenen  Ak Parti Iğdır İl danışma Meclisi Toplantısına Ak Parti İl Başkanı Av. Ahmet Tutulmaz, Ak Parti Gençlik kolları, Kadın kolları ve partililer katıldı.
İl danışma Meclisi Toplantısının  açılış konuşmasını Ak Parti İl Başkanı Av. Ahmet Tutulmaz yaptı.

         Tutulmaaz, “Durmak Yok Yola Devam”
         Tutulmaz konuşmasında,Durmak yok yola devam sözleriyle konuşmasına başlayarak şunları kaydetti;Tekrar sizlerle birlikte olmaktan çok memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. 14 Ağustos 2001 yılından Cumhur başkanımızın önderliğinde liderliğinde çıktığımız bu kutlu yolda partimizin bir üyesi olarak başlayıp il yönetimi il başkan yardımcılığı, il genel meclis üyeliği, en son il başkanlığı ve sizlerin taktiri ile milletvekili adaylığı ve tekrar il başkanlığı görevini sizlerle birlikte yürütmek için  il başkanı oldum. Bu yolda sizlerle birlikte yürümekten çok mutlu olduğumu bir kez daha huzurlarınızda belirtmek istiyorum. Siyasetin bize kazandırdığı tek şey sizin gibi büyük bir aile olmaktır. Bu günden itibaren tek hedefimiz bu aileyi büyütmek. İnsanlarımıza daha çok ulaşmak daha çok hizmet götürmek ve insanlarımızın duygularına, dertlerine daha çok yardım etmek ve yanlarında olduğumuzu belirtmek.  Bunun için de hızlı bir şekilde ailemizi büyütmeliyiz.
        Tutulmaz, Halka Küsmeye Hakkımız Yok
         Bizim halkımıza vatandaşlarımıza küsmeye hakkımız yok.   Bizim vatandaşın tercihine, iradesine karşı çıkmaya hiç hakkımız yok. Bir aile olarak yapmamız gereken istişarelerimizi daha çok geliştirmek. daha çok toplantılar yapmak. Daha çok değerlendirmeler yapmak, Nerde yanlış yaptık, Nerde eksiğimiz oldu bunu tamamlamak. Biz aslında Iğdır’da kaybetmedik. Biz kazandık. biz yerel faktörler ve aktörlere rağmen, bütün içeriden ve dışarıdan bize karşı birleşmelere rağmen, içimizden yapılan ihanetlere rağmen, bizim ayağımızı çekmelerine rağmen, arkamızdan bizi hançerlemelerine rağmen Iğdır’da etnik köken ve meshep üzerinden, Aşiretçilik üzerinden, akrabacılık üzerinden, yalan ve iftiralar üzerinden  yapılan  siyasete rağmen 19 bin 500 kardeşlerimizin oyunu alarak büyük bir desteği Iğdır’a kavuşturmuş olduk. Bu günden itibaren de Ak Parti ailesini büyütmek içinde sizlerle el ele vereceğiz.”dedi.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası