IĞDIR TOBB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ AÇILIYOR

Tarih : 2018-08-11 / Kategori : Eğitim

IĞDIR TOBB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ AÇILIYOR

         Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Odamız Yönetim kurulu Başkanı Kamil Arslan’ın girişimleri ile 2013 yılında Odamızın  açılışında Değerli Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu ‘ndan  sözünü aldığımız 19/05/2017 tarihinde Sayın UHD bakanımız Ahmet Arslan’ın  katılımıyla temelini attığımız Iğdır Tobb Mesleki ve teknik Anadolu lisesi yapımında  son aşamaya gelindi.

 

          6750 M2 Kapalı alan sahip 24 derslikli TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi  geçici kabul işlemleri için TOBB İnşaat Uygulama Müdürü Haluk Altuntaş ,İnşaat mühendisi Mehmet Ülger  ve Odamız yönetim kurulu başkanı Kamil Arslan ,Yönetim kurulu Başkan yardımcısı Özcan Akkuş,Genel sekreter Gökçen Turan ile  bir araya geldi.
          Altuntaş, 24 derslikli Mesleki ve Teknik lise hakkında  yönetim kurulu üyelerine bilgi vererek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Iğdır Ticaret Odası Yönetim kurulu Başkanı Kamil Arslan Eğitime yapılan yatırım en hayırlı yatırımdır bu bağlamda  bu anlamlı yatırımdan ötürü TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve ekibine odamız meclis ve yönetim kurulu adına teşekkür ederim.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.