İl Emniyet Müdürü Melih EKİCİ ‘nin 30Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Tarih : 2018-08-30 / Kategori : Duyurular

İl Emniyet Müdürü  Melih EKİCİ ‘nin 30Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

         Milletimizin birlik ve beraberlik içinde verdiği onurlu ve kahramanca mücadelenin sonunda kazanılmış 30 Ağustos Zaferi Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde milletçe kenetlenerek bağımsızlığımızın tescillendiği tarihimizdeki en önemli dönüm noktalarından birisidir. Türk milletinin vatanı, bağımsızlığı ve özgürlüğü söz konusu olduğunda canını seve seve feda edebileceğini ve asla esaret altına girmeyeceğini göstermiştir. Her türlü olumsuzluğa rağmen kazanılan bu büyük zaferle, Yüce Milletimiz vatan sevgisi ve bağımsızlık ülküsü önünde hiçbir gücün duramayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir.

 

Bugün bizlere düşen görev; vatan topraklarının korunması ve bayrağımızın dalgalanması için ecdadımızdan miras aldığımız vatan sevgisini,  aynı inanç ve imanla birlik ve beraberliğimizi korumak için bugün de yarın da aynı şuurla sahip çıkmaktır.
Bu duygu ve düşünceyle, Zafer Bayramımızın 96.Yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyor, vatanı uğruna can veren şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.
       Selam ve saygılarımı sunuyorum.
           Melih EKİCİ
  İl Emniyet Müdürü
  1.Sınıf Emniyet Müdürü

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.