Ak Parti Gençlik Kollarından Çevre Temizliği

Tarih : 2018-09-11 / Kategori : Siyaset

Ak Parti Gençlik Kollarından Çevre Temizliği

      Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı olarak çevre ve doğa temizliğine duyarlılık oluşturmak adına  AkGençlik Çevre Hareketi sloganıyla 81 ilimizi kapsayan eşzamanlı örnek bir etkinliğe imza atarak çevre temizliği yaptı.

 

  AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Yeşil,  Daha yaşanılabilir kentler ideali altında teşkilatımız belediyelerimiz ve aramızda bulunan konuklarımız ile caddelerde parklarda sahil kıyılarında tüm yurttaşlarımızla bir araya gelerek bu farkındalık hareketimizi kentlerimizi çöplerden arındırarak başlatıyoruz. Bilmemiz gerekir ki asıl temizlik kirletmemektir ve bizler bu hareketimiz ile bir nebze de olsa çevre bilinci ile birlikte doğaya olan saygımızı artırmaya gaye edindik. Çünkü bu bir yaşam konusudur. Bizler gelecek nesillerimize daha temiz bir doğa bırakmak istiyorsak yarının doğasını bugünden korumaya başlamalıyız. Kendimiz kadar yapılanlara da saygı duymamız bunu gerektirir.”dedi.
Yeşil, Bu vesileyle öncelikle aramızda bulunan tüm misafirlerimize ve etkinliğimize katkı sunan herkese teşekkürü borç biliriz. Ve son olarak tüm insanlığa daha temiz güzel bir çevrede mutlu ve sağlıklı bir yaşam dileriz.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.