EĞİTİM HAZIRLIK VE EĞİTİM GÜVENLİĞİ TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tarih : 2018-09-13 / Kategori : Eğitim

EĞİTİM HAZIRLIK VE EĞİTİM GÜVENLİĞİ TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

            Eğitime Hazırlık ve Eğitim Güvenliği toplantıları Vali  Enver Ünlü'nün başkanlığında gerçekleştirildi.
             Toplantılara Vali Ünlü’nün yanı sıra Aralık Kaymakamı/Vali Yardımcısı V. Kemal Duru, Karakoyunlu Kaymakamı/Vali Yardımcısı V. Kamil Güzel, İl Emniyet Müdürü Melih Ekici, İl Milli Eğitim Müdür V. Cevdet Parlar ve diğer ilgililer katıldı.

          Toplantılarda 2018-2019 eğitim-öğretim yılı öncesi okullarda alınacak güvenlik tedbirleri, okul servisleri, yapılacak denetimler, uyuşturucu ile mücadele, trafik, sağlık ve eğitimde kalitenin artırılmasına yönelik gibi konular görüşüldü.
          Vali Ünlü, yeni eğitim-öğretim sezonunda öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için okullarla çevrelerinde gereken her türlü tedbirin alınacağını belirterek; ''Çocuklarımızın ve gençlerimizin huzurlu ve güvenli bir şekilde eğitim almaları için her türlü tedbiri alıyoruz. Eğitim-öğretim faaliyetlerinin Valilik olarak bizzat takipçisi olacak ve çalışmaların en iyi şekilde yapılmasını sağlayacağız. Yavrularımızı hep birlikte geleceğe güvenle hazırlayacağız.'' dedi.
           Toplantılar yapılan sunumların ardından katılımcılar tarafından dile getirilen soru, görüş ve önerilerin değerlendirilmesiyle son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.