İKİ AİLE ARASINDAKİ HUSUMET SONAERDİ

Tarih : 2018-09-24 / Kategori : Genel Haber

İKİ AİLE ARASINDAKİ HUSUMET SONAERDİ

      Tuzluca ilçesinde Çakmak ve Bozyiğit aileleri arasında bulunan husumet barış yemeğiyle sona erdi.
      Yaklaşık bir hafta önce çıkan bir anlaşmazlıktan dolayı bölgenin ileri gelen aşiretlerine ait Çakmak  ve Bozyiğit aileleri arasında başlayan husumet, İlçe Kaymakamı Abdullah Kadıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Korkusuz  ve bölgenin ileri gelenlerinin girişimleri sonucu barış yemeği ile sonlandırıldı. 

 

            Yaklaşık yüz  kişinin katıldığı barış yemeği ilçede bulunan Belediye düğün salonunda verildi. Barış yemeğine Bozyiğit aile fertleri ve Çakmak aile fertleri yoğun ilgi gösterdi. 
         Barış yemeğine Tuzluca Kaymakamı Abdullah Kadıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Korkusuz, İlçe Merkez Camii Müftüsü Beytüllah Sezgin   ilçe ve bölgenin ileri gelen aşiret liderleri ile çok sayıda davetli katıldı. 
          Yemekten önce İlçe Kaymakamı Abdullah Kadıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Korkusuz   birer konuşma yaparak iki tarafın barış için adım attığını ve girişimleri sonuçsuz bırakmayıp barışa el uzattıklarını söyledi. Konuşmacılar iki aile arasında sağlanmak istenilen barışa destek veren aile liderlerine ve mensuplarına teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.