SEMA ÜNLÜ ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Tarih : 2018-10-05 / Kategori : Genel Haber

SEMA ÜNLÜ ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

            Vali Enver Ünlü’nün eşi Sema Ünlü, Şırnak’ın Silopi ilçesinde şehit düşen Salih Elkatmış’ın ve Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde şehit düşen Soner Göğce’nin ailelerini evinde ziyaret etti.

 

          Ziyaretlerinde şehit aileleriyle yakından ilgilenen Sema Ünlü, ailelerin acısını paylaştığını belirterek; “Sizler bizim ailemizsiniz. Şehitlerimizin kutsal emaneti, en kıymetli varlıklarımızsınız. Sizin evlatlarınız en yüce makamlardan olan şehitlik makamındalar. Herkes bilsinki ülkemizin bekasına, barış ve kardeşliğine kast eden, birlik ve beraberliğini bozmak isteyen hain odakları, İnşallah amaçlarına asla ulaşamayacak. Sizlerin ve şehitlerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Şehitlerimize tekrardan Allah’tan rahmet diliyorum.“ dedi.
          Şehit aileleri ise Sema Ünlü’nün gerçekleştirdiği ziyaretler nedeniyle çok mutlu olduklarını belirterek, kendilerini yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Valimiz Sn. Enver Ünlü’ye ve eşi Sema Ünlü teşekkürlerini sundular.
          Sema Ünlü’nün şehit ailelerinin çocuklarına çeşitli hediyeler verdiği ziyaretler, çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.