Vali Yardımcılığına Atanan Yunis Koç’a Hoş geldin Ziyareti

Tarih : 2018-10-06 / Kategori : Genel Haber

Vali Yardımcılığına Atanan Yunis Koç’a Hoş geldin Ziyareti

        Son kararname ile Tillo Kaymakamlığından  Iğdır Vali yardımcılığına atanan Yunis Koç’a Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş ile Mesul Müdür Ali Şıktaş tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

 

       Son kararname ile Tillo Kaymakamlığından  Iğdır Vali yardımcılığına atanan Yunis Koç’a Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş ile Mesul Müdür Ali Şıktaş tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.
              Iğdır Vali Yardımcılığına atanan Yunis Koç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle dedi: “Iğdır güzel bir şehir. Ben ilk defa sınır bölgesinde görev yapıyorum. Iğdır ilimiz, Azerbaycan, İran ve Ermenistan’a sınır olması hasebiyle önemli bir vilayettir. Doğasıyla, iklimiyle, Ağrı dağıyla ve üç ülkeye sınır olmasıyla güzel ve farklı bir ildir. Bilindiği üzere dünya da üç ülkeye sınır olan il sayısı çok azdır. Ülkemizde de tek ildir. Iğdır’ı çok beğendim. Şehrimizin daha çok kalkınması için bizler bürokratlar olarak elimizden ne geliyor ise sarf edeceğiz. Hükümetimiz ve Sayın Valimizin direktifleri doğrultusunda Iğdır’a hizmet edecek, sorunlarının giderilmesi için çalışacağız” dedi.
                Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’da: “Öncelikle şehrimize hoş geldiniz. Iğdır’ın iş yükünün iki vali yardımcısı ile yürütülmesi zor olsa da, bu zorluğu başaracağınızdan hiç şüphemiz yoktur. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum.” Dedi.
           Iğdır Vali Yardımcısı Yunis KOÇ’un özgeçmişi
           1982 yılında Belçika'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sivas'ta tamamladı. 2005 yılında Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nden (Burslu) mezun oldu. Mezuniyet sonrası Sayıştay Başkanlığı'nda Denetçi olarak görev yaptı. 2008 yılında Kayseri Kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği görevine intisap etti. Tokat ili Reşadiye ilçesinde Kaymakam vekili olarak görev yaptı. Şubat 2011 tarihinde Kaymakamlık kursunu tamamlayarak Kırıkkale ili Çelebi ilçesine asaleten atanmıştır.
          2009 yılında bir yıl süreyle İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirildiği Fransa'da Fransızca dil eğitimi alarak Fransız idari sistemi üzerinde mesleki incelemelerde bulundu.
           2013 yılında almaya hak kazandığı burs ile 1 yıl süreyle İngiltere'de bulunmuş, Londra Şehir Üniversitesi Uluslararası Siyaset Bölümü'nde yüksek lisansını başarıyla tamamlamıştır.
          03.09.2014 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan kararname ile Tillo Kaymakamı olarak atanan Sn. KOÇ, 01.09.2018 tarihli ve 157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İlimize Vali Yardımcısı olarak atanmıştır.
        Vali Yardımcımız iyi seviyede Fransızca ve İngilizce bilmekte olup, evli ve bir çocuk babasıdır.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.