Rıza Şıktaş, Sağlık-Sen Başkan Adaylığını Açıkladı

Tarih : 2018-10-08 / Kategori : Sağlık

Rıza Şıktaş, Sağlık-Sen Başkan Adaylığını Açıkladı

        Sağlık-Sen Iğdır Şubesi’nin 11 Kasım’da yapılacak Olağan Genel Kurulu için Sağlık Sen Başkan Yardımcısı Rıza Şıktaş, başkanlık için adaylığını açıkladı.
          Iğdır Sağlık Sen’den adaylığını açıklayan Rıza Şıktaş, seçildiğim takdirde şeffaf bir yönetim anlayışıyla sendika üyelerine hizmet edeceğini söyledi.

         Sağlık alanında yetkiyi elinde bulunduran Sağlık-Sen'de seçim heyecanı yaşanıyor. Delege seçimleriyle başlayan süreçte olağan genel kurulda başkanlık için adaylığını açıklayan Rıza Şıktaş, seçim sürecinde Sağlık-Sen'in inandığı hedefler doğrultusunda Iğdır’da hizmet bayrağını daha üst seviyelere yükselteceğini bildirdi. 
          Sağlık Sen Başkan Yardımcısı Rıza Şıktaş, yaptığı açıklamada "Bildiğiniz üzere değerli üyelerimizin ve delegelerimizin teveccühleri ile 2005 yılından itibaren Iğdır Sağlık-Sen Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak, görevimi ifa ettim. Görev sürem boyunca inandığım değerler doğrultusunda şahsen; ailem başta olmak üzere bir çok şeyden fedakarlık göstererek, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek, sahip çıkılmadık bir üye, gezilmedik ve gidilmedik bir nokta bırakmamaya çalıştım. Elimi, üyelerimizin menfaati için taşın altına koymaktan hiç bir zaman çekinmedim. Tarafıma tevdi edilen vazifeyi en iyi şekilde yerine getirdim. Açıkça ve bu konuda tevazu gösteremeyerek belirtmek isterim ki gayret ve çabalarımdan dolayı, gönlüm ve vicdanım oldukça rahattır. Dava ve değerler sendikacılığı olarak gördüğümüz ve inandığımız bu yolun, ülkemizin temellerinin atılmasında kazanılan zaferlerde olduğu gibi, bir bayrak yarışı olduğu düşüncesi ve bir adım daha ileri götürebilme gayesiyle, arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda, çıkmış olduğumuz kutlu yolu açıklamak istiyorum. 
        Bu vesile ile Iğdır Sağlık-Sen Şube Başkanlığına aday olduğumu, siz değerli basın mensupları vasıtasıyla, Iğdır kamuoyuna ve özellikle Sağlık-Sen'imizin değerli üyelerine ilan ediyorum"şeklinde konuştu. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası