IĞDIR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KÖY OKULLARINI GEZDİ

Tarih : 2018-10-11 / Kategori : Eğitim

IĞDIR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KÖY OKULLARINI  GEZDİ

          Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Budanur, her gün en az 2 okulu gezerek öğretmen ve idarecilerle bir araya gelip sorunları dinleyip çözüm buluyor.
               Okulların açılmasıyla birlikte okul gezilerini sürdüren  İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Budanur, köy okulları  Aliköçek, Mezra ve Kervansaray, köyleri ilkokulları ve ortaokulunu gezen Budanur, okul müdürlerinden okullarla ilgili bilgi alarak öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti.

 

          Eğitimle ilgili sorunları yerinde görmek öğretmen ve öğrencilerle sıcak temas içerisinde olmak, yaşanılan sorunlara pratik çözümler bulabilmek amacıyla okul ziyaretlerinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü, Ercan Budanur, yaptığı ziyarette sınıfları tek tek dolaştı, derslere iştirak ederek öğrencilerle sohbet etti. Ardından öğretmenlerle toplantı yapan Budanur, idareci ve öğretmenlere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
            Sınıflara girerek, öğrencilerle yakından ilgilenen Budanur, Müdür, öğretmen ve öğrencilerle  bilgi alışverişinde bulunduklarını belirterek, “Okul ziyaretlerimiz devam edecek. Eksiklerimizi yerinde görüp, gidermeye çalışacağız" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.