GENÇLİK MERKEZİ VE ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Tarih : 2018-10-15 / Kategori : Genel Haber

GENÇLİK MERKEZİ VE ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

      Iğdır Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri Bahattin Karaduman ve Çağrı Taluk, 125. Yıl Anadolu Lisesi Okul Gençlik Temsilcileri ile öğrenciler Dünya Gıda Haftası dolayısı ile İl Müdürü Özkan YOLCU'yu makamında ziyaret ettiler.

 

                 Ziyarette Temsilci ve öğrencilere güvenilir gıda tüketimi hakkında bilgiler veren İl Müdürü  Özkan YOLCU "Gençler bizim geleceğimizdir. Sağlıklı nesiller için sağlıklı beslenmeli ve bu bilinçle tükettiğimiz gıdalara dikkat etmeliyiz. Üreten bir ülke olarak gıda tüketiminde de israftan kaçınmalıyız. Tarımsal ve hayvansal üretimlerimizi artırmak ve bu sektörlere yönelmek hem Ülkemiz geleceği açısından ve hem de sağlıklı gıdaları kendimiz üreterek geleceğe umutla ve sağlıkla bakabiliriz. Kendi topraklarımızda tarımı ve hayvancılığı geliştirmek, okuyarak ileri teknolojileri öğrenip kullanarak kendimize meslek edinmemiz kendi sağlığımız ve gelecek nesillerimiz için çok önemlidir. 
              Biz Müdürlük olarak tüm ekibimizle tüketicilerimize sağlıklı gıdaların ulaşması için gıda maddesi üreten ve satan işyerlerini Gıda Denetim Ekiplerimiz sürekli denetliyor. Bilinçli birer tüketici olarak sizlerde gıdaları kontrol ederek tüketmeli ve etrafımızı da bilgilendirmeliyiz" dedi.
Haber: A. ŞIKTAŞ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.