Çiftçinin sorunları dinlendi

Tarih : 2018-10-16 / Kategori : Genel Haber

Çiftçinin sorunları dinlendi

        Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş, Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Doğu Anadolu Ziraat Odaları Bölge toplantısına katıldı.
Doğu  Anadolu Bölge Toplantısına Kars, Ağrı, Ardahan, Iğdır, Erzincan ve Erzurum’un da aralarında bulunduğu 44 ziraat odasının başkanları katıldı.

         Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş, bölge toplantısında çiftçinin sorunlarının masaya yatırıldığını belirterek, bu önemli buluşmada hazırlanacak olan raporların ilgili bakanlıklara sunulacağını söyledi.
           Ertaş, toplantıyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında, TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın, tarım ve hayvancılık konusunda yaptığı değerlendirmenin ardından kendisinin de aralarında bulunduğu il temsilcilerin yaptıkları konuşmada, kendi illerinin sorunlarını masaya yatırdıklarını belirtti.
Toplantıya katılan ziraat odası başkanlarının illerin tarım ve hayvancılıktaki sorunlarının yanısıra çiftçilerin çeşitli taleplerini de dile getirdiklerini söyleyen Ertaş, toplantıya TZOB Yönetim Kurulu Üyesi, Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi Mehmet Latif Maskan’ın da katıldığını söyledi.
Öte yandan toplantıda söz alan Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş, ilimizin tarım ve hayvancılık alanındaki sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi. Toplantıya Karakoyunlu ilçesi Ziraat odası başkanı Tuncay Kalkan’da katıldı. Tacettin DURMUŞ / 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.