IĞDIR LİSESİNİN İLK MEZUNLARI BİR ARAYA GELDİ

Tarih : 2018-10-16 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR LİSESİNİN İLK MEZUNLARI BİR ARAYA GELDİ

    Iğdır Lisesi mezunu 30 öğretmen, 49 yıl sonra okullarını ziyaret etti. Öğretmenler okul sıralarında oturup hatıralarını paylaşıp, buluşmanın sevincini yaşadı.

 

   Iğdır  Lisesi mezunları, 49 yıl sonra Iğdır'da bir araya geldi. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde çalışan ve çoğu emekli olan mezunlar 49 yıl sonra bir araya gelmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadı.        
          Okul kapısından sıra halinde okulun bahçesine giren mezunlar Okudukları sıralarda oturup, eski günleri yad ettiler., okulun giriş kapısında hatıra fotoğraf çektiren mezunlar adına konuşan eczacı Nazım Karadağ,” Arkadaşlar bizler 1968-69-70-71 mezunları olarak bir araya geldik. Yıllar önce Iğdır dan ayrılıp giden arkadaşlarımızı burada görmek beni mutlu etti.Gelin bu buluşmanın tadını çıkaralım.”dedi.
         Daha sonra sınıfa girerek konuşma yapan, Nazım Karadağ, Yıldız Candemir,Muhittin Turan,Ekrem Baydar ,Muzaffer Karadağ ve Celal Yıldız okul hatıralarını unutamadıkları öğretmenlerini anlattılar.
            Muhittin Turan,”Gelin bu buluşmayı fırsata çevirelim “Iğdır lisesi mezunları derneği” kuralım her yıl Iğdır da buluşarak geçmişi yad edip hatırlarımız tazeleyelim. İnsanın arkadaşlarıyla yıllar sonra bir araya gelmesi insanı çok mutlu ediyor.Bu buluşmaya gelen herkese teşekkür ediyorum”dedi.
               Yıldız Candemir,Ekrem Baydar ,Muzaffer Karadağ ve Celal Yıldız da her yıl bu buluşmayı gerçekleştirelim daha kalabalık gruplarımız olsun”şeklinde konuştular.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.