DİLKA TEKSTİL 200 KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLAYACAK

Tarih : 2018-10-16 / Kategori : Genel Haber

DİLKA TEKSTİL 200 KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLAYACAK

          Iğdır'da Yeni Açılan Fabrika 200 Kişiye İş İmkanı Sağlayacak  30 Yıllık tecrübeye sahip olan Dilka  tekstil firması Iğdır'da açtığı fabrikasında 200 kişiye iş imkanı sağlayacak.
           Melekli Yolu Üzerinde açılan Dilka Tekstil 200 çalışanla günlük 10 bin giyim malzemesi üretilmesi hedefleniyor.

            Dilka Tekstil Genel Müdürü Habip Yeşil, yaptığı konuşmada, artık Iğdır'ın da kendine ait bir tekstil kenti olduğunu söyledi.
           Yeşil "Tekstilkent'e gidenler, burada çalışan kardeşlerimizin nasıl harikalar yarattığını ve 'Bu iş burada olmaz, tutmaz' diyen herkesi nasıl utandırdığını görecekler. Tekstil sektörünün ülkenin lokomotif taşlarından biri olduğunu söyleyen Yeşil, Tekstilin ülkeye sağladığı katma değerin yanı sıra özellikle istihdam konusunda önemli katkı sağladığının altını çizdi.
          Yeşil "Güzide şehrimize gerek mesleki, gerekse ekonomik olarak birçok katkımızın olacağını düşünüyoruz. Bizler de bu sebeple bu şehri tercih ettik. Şirketimiz olarak burada 50 kişiyle başladık alacağımız müracaatlarla 200 kişiyi istihdam edeceğiz. İşçinin emekçinin hakkını gözeteceğiz. Bizimle çalışmak isteyen Dilka Tekstil İrtibat: 0544 976 1500" nolu telefondan bizlere ulaşabilirler. diye konuştu. 
          Çalişan İşciler’ise, Şimdi Dilka tekstile girdik gayet memnunuz maaşlarımızı görevlere göre alıyoruz genelliklle asgari ücret üzerinden almaktayız bunun yanı sıra ek mesaide  kesinti olmadan zamanında alıyoruz. Hakkımızı alıyoruz. Evimize ekmeğimizi götürdüğümüz için çok mutluyuz.”dedi.
 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.