MADO Iğdır Halkının Hizmetine açıldı

Tarih : 2018-10-16 / Kategori : Genel Haber

MADO Iğdır Halkının Hizmetine açıldı

    Türkiye’nin en önemli dondurma ve tatlı markalarından Mado, Iğdır’da ilk şubesi açtı.
Türkiye ve dünya genelinde dondurma pastane sektörünün tanınan markası MADO, Iğdır’da da hizmet vermeye başladı.

         Yaycılı Kardeşler Pazarlama Ltd Şirketi tarafından franchise olarak açılan Iğdır MADO, dünyaca ünlü lezzetlerini Iğdırlılara sunmaya başladı.
Konuyla ilgili bilgi basına veren  Yaycılı Kardeşler şirketi yetkilileri, Iğdır ili her geçen gün  gelişiyor. Doğu bölgesinde dillerden düşmeyen ve bir marka haline gelen Valilik yolunda bir ilke daha imza atarak dünya genelinde ünlü markalardan biri olan MADO’yu Iğdır halkıyla buluşturduk. 
Dünyaca ünlü bir markayı Iğdır’a kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler. Özellikle Doğu’da olan bir ile MADO şubesi getirmenin oldukça zor olduğunu belirten şirket yetkilileri, amaçlarının Iğdır’a yakışır çağdaş ve modern mekanlar yaratmak olduğunu söylediler. 
Kahramanmaraş dövme dondurması, dünyada tek çatal bıçakla yenilen kesme dondurma, meyveli dondurma çeşitlerinin olduğu dondurma köşesi, en taze ve sıcak unlu mamullerin olduğu anında sıcak sıcak pişirilip servis edilen MADO Fırın Köşesi, günün her saati isteğe göre hazırlanan şerbetli tatlı köşesi, pasta köşesi, gurme kahve markasının olduğu kahve köşesi ve geleneksel MADO Kahvaltıları, Iğdır şubesinde de yer alacak.
Ayrıca, dünya mutfağından çok özel lezzetler, yöresel Akdeniz yemekleri ve MADO dondurmaları da bu yeni şubede bulunacak.
Öte yandan halk arasında da MADO’nun Iğdır’a şube açması büyük heyecan uyandırdı. Açılışın ilk günü olmasına rağmen kafe yoğun ilgi gördü.

Foto Galeri
MADO Iğdır Halkının Hizmetine açıldı MADO Iğdır Halkının Hizmetine açıldı MADO Iğdır Halkının Hizmetine açıldı MADO Iğdır Halkının Hizmetine açıldı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası